上一頁下一頁
發新話題

[正骨力量]共享正骨場VIP計劃。大家慳錢玩翻天!!

收藏  |  訂閱
93  9.2k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-3-15 09:15 AM 發表 查看引用來源
根據你 # 35 至 # 38 既講法 , 又使乜用 pm 玩小圈子遊戲呢 , 大家係版面留 vip no , 你驗証之後再貼係 # 1 就得啦 , 甘咪更加造福人民 , 成效應該更大。

作為行動發起人 , 你應該以身作則 , 公開你手人現有兩個  ...
老師說得有理,我相信到現在應該無人PM比佢!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-15 10:13 AM 發表 查看引用來源
老師說得有理,我相信到現在應該無人PM比佢!:smile_30:
check 你 IP

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-3-15 10:27 AM 發表 查看引用來源

check 你 IP
哈哈,CHECK到夠,唔驚!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-15 10:29 AM 發表 查看引用來源
哈哈,CHECK到夠,唔驚!:smile_30:
check 埋你VIP:smile_55:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-3-15 10:30 AM 發表 查看引用來源

仲正!我個VIP號唔記得左,幫我CHECK埋出黎番用!:smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-3-15 10:30 AM 發表 查看引用來源

check 下 辟易主埋果個投訴版就真,上次有個朋友就咁比人督能死左~~:smile_39:

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-3-15 10:33 AM 發表 查看引用來源

check 下 辟易主埋果個投訴版就真,上次有個朋友就咁比人督能死左~~:smile_39:
督死可以再黎過,呢度無限復活架嘛!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-15 10:13 AM 發表 查看引用來源
如果樓主肯公開佢既 vip no , 我驗證過冇問題既 , 我三個月後一定公開一個不同場既 vip no 以作回報 !

點解要三個月甘耐 , 冇辦法啦 , 我通常一個月去一次正骨 , 驗證完樓主既 , 再去其他場 , 至小都要兩個月之後 , 站係我既立場 , 三個月係好合理既時間。

如果樓主真係公開佢既 VIP NO , CP-隊穿長你記得 # 16 講過既說話呀 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-3-15 10:35 AM 發表 查看引用來源

如果樓主肯公開佢既 vip no , 我驗證過冇問題既 , 我三個月後一定公開一個不同場既 vip no 以作回報 !

點解要三個月甘耐 , 冇辦法啦 , 我通常一個月去一次正骨 , 驗證完樓主既 , 再去其他場 , 至小都要兩個月之 ...
我以前真系有架,不過無去好耐,張卡都唔知系邊。:smile_13:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-15 10:42 AM 發表 查看引用來源
我以前真系有架,不過無去好耐,張卡都唔知系邊。:smile_13:
如果樓主真係甘有心既 , 作為資深會員既我地 , 幾草野申請張 VIP 支持呢個活動有幾難呢 ?

我覺得大家係時候為討論區做番一 D 實際又有意義既事情 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆