上一頁下一頁
發新話題

Very Candilicious 3P~ <3 (cute pic of my candy! XD)

收藏  |  訂閱
87  10.8k

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

係架,但大多數女既都唔會同女性朋友講性事,所以係會難好多
其實女同女係會講性事...仲會講得好勁- -
事關我女同事經常係我面前同另一個女同事傾佢男友既性能力- -

引用:
原帖由 karolas 於 2011-2-19 03:33 AM 發表 查看引用來源
事關我女同事經常係我面前同另一個女同事傾佢男友既性能力- -
阿次,好耐冇見:smile_04:
但到講到3p,好多女性會比人講閒話,所以想都唔講:smile_55:

引用:
原帖由 karolas 於 2011-2-19 03:33 AM 發表 查看引用來源
只會同最親密的朋友講...:smile_44:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:35 AM 發表 查看引用來源

阿次,好耐冇見:smile_04:
但到講到3p,好多女性會比人講閒話,所以想都唔講:smile_55:
咁都係既
就算男既搵3p都會比人講閒話.....煩死= =

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

係架,但大多數女既都唔會同女性朋友講性事,所以係會難好多
要出去揾, 朋友好難家...
真係驚搞完friend都無得做~
除非個男仔同女朋友的女性朋友都好closed啦~

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:37 AM 發表 查看引用來源

冇專登找既,有咪試冇咪冇囉:smile_46:
引用:
原帖由 karolas 於 2011-2-19 03:37 AM 發表 查看引用來源
咁都係既
就算男既搵3p都會比人講閒話.....煩死= =
男既反而冇咩所謂,但主角唔會係自己女朋友,就ok:smile_04:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-19 03:37 AM 發表 查看引用來源

如果係女友主動提出,由男方再搵多一個男人返黎,又可5可行呢?

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:40 AM 發表 查看引用來源

冇專登找既,有咪試冇咪冇囉:smile_46:

男既反而冇咩所謂,但主角唔會係自己女朋友,就ok:smile_04:
哈哈
咁sp呢

引用:
原帖由 karolas 於 2011-2-19 03:41 AM 發表 查看引用來源
哈哈
咁sp呢
我就唔得,就算係sp都唔想佢有咩傷害:smile_o05: .
引用:
原帖由 karolas 於 2011-2-19 03:40 AM 發表 查看引用來源
如果係女友主動提出,由男方再搵多一個男人返黎,又可5可行呢?
呢個係好好既問題

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-19 03:43 AM 發表 查看引用來源

我就唔得,就算係sp都唔想佢有咩傷害:smile_o05: .

呢個係好好既問題
我都好期待roseyn小姐會點答:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆