上一頁下一頁
發新話題

去大陸玩今時吾同往日

收藏  |  訂閱
78  16.7k

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2011-1-17 21:14 發表 查看引用來源
去馬交玩咪又係玩大陸妹,等如去大酒店食快餐:smile_30: :smile_30:
yes, very correct....去馬交玩咪又係玩大陸妹
去Macau玩, 同玩東莞sn貴價妹差不多:smile_38:

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2011-1-17 09:14 PM 發表 查看引用來源

去馬交玩咪又係玩大陸妹,等如去大酒店食快餐:smile_30: :smile_30:
:smile_38: 好多師兄去髮廊搵囡,要求有桑拿技師的服務;同去5星酒店法國餐廳叫涼茶飲一樣,攞o黎搞囉:smile_30:

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2011-1-17 22:57 發表 查看引用來源

:smile_38: 好多師兄去髮廊搵囡,要求有桑拿技師的服務;同去5星酒店法國餐廳叫涼茶飲一樣,攞o黎搞囉:smile_30:
所以東莞sn, 是集大成於一身:smile_38:

講嘢1999

初頭以為樓主係眼紅...
冇銀冇樣冇得玩...
係住亂吠...

但又話自己有幾醒...
去馬交...
你去到咪又係二等雞蟲...

成個馬交(黃 & 賭)都係做緊大陸客...
乜你個樣似大款?

若然係大款o既話...
就唔會標榜去邊到係最醒...

只有係d死窮鬼...
左算右算... 再加乜乜回贈...
"限" 埋果一百幾十...
就話自己係精明消費者...
酸味十足...

唔好以為潛入大款堆...
就冇人知你係港燦...
陣酸味係唔會散o既...

失禮人o架!

引用:
原帖由 twodollars 於 2011-1-18 09:08 AM 發表 查看引用來源
初頭以為樓主係眼紅...
冇銀冇樣冇得玩...
係住亂吠...

但又話自己有幾醒...
去馬交...
你去到咪又係二等雞蟲...

成個馬交(黃 & 賭)都係做緊大陸客...
乜你個樣似大款?

若然係大款o既話...
就唔會標榜 ...
哈哈, 無錯, 港燦身上真係有陣寒酸味架

港燦=冇錢+樣衰+咸濕+縮骨(呢d係大陸d骨妹咁多年經驗話比我知架!!!)

港燦=冇錢+樣衰+咸濕+縮骨(呢d係大陸d骨妹咁多年經驗話比我知架!!!) ;P hahahahahahahahahahhha;P ;P ;P ;P

引用:
原帖由 所羅門王 於 2011-1-18 09:33 AM 發表 查看引用來源

港燦=冇錢+樣衰+咸濕+縮骨(呢d係大陸d骨妹咁多年經驗話比我知架!!!)
骨妹係唔係講你:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2011-1-16 07:39 PM 發表 查看引用來源
我己結婚,我講而加先上去D儍仔

甘你都做過傻仔啦 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

甘你都做過傻仔啦 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆