上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~~~~套房情緣 “M” 小姐 (update Part 2 P2#21/part 3 #26完)

收藏  |  訂閱
80  20.9k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2010-12-11 03:30 AM 發表 查看引用來源
佢出左黎之後,好自然咁坐埋我隔籬,傾左陣閒偈佢又講番起佢條仔,一講又忍吾住又喊!咁我咪又攬住佢安慰佢lor, 吾攬好地地,一攬就
“奶野” 啦!此刻的
“M” 小姐身穿薄睡裙,胸前兩點若隱若現,軟熟的波波係咁 ...
跟住以後點呢?食過幾多餐?有無退左一個房搬埋一齊晚晚插?唔係響#26就結局嘛?

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2010-12-11 03:30 AM 發表 查看引用來源
佢出左黎之後,好自然咁坐埋我隔籬,傾左陣閒偈佢又講番起佢條仔,一講又忍吾住又喊!咁我咪又攬住佢安慰佢lor, 吾攬好地地,一攬就
“奶野” 啦!此刻的
“M” 小姐身穿薄睡裙,胸前兩點若隱若現,軟熟的波波係咁 ...
之後仲有無下文啊~~~~~~~~~~~~~~~~~

Support GK bro.'s sharing :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-11 11:46 AM 發表 查看引用來源

Hello boss

有無keep住關係呀同條女......

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2010-12-10 06:53 PM 發表 查看引用來源
我都已經好耐無出 report 啦! 今次又心思思同大家分享一個醉人經歷。

話說我離婚後,仍然一家人 (媽媽、細妹同我個仔) 住响粉嶺的村屋,我在九龍灣返工,每日都係自己揸車返工。

話說我係一個好咸 ...
第一次睇鬼王兄 post 果然吸引,已推 。仲有無番 "卓" 定條女做左王兄 sl ?

入得喜靈洲,起碼幾個月,有排玩啦
引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-11 11:46 AM 發表 查看引用來源

好正WOR. 師兄,仲有無下文呀?

引用:

b 豬,

又換相................妳D身材真係好好FIT
妳仲成日話自己肥............:smile_41:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-11 03:08 PM 發表 查看引用來源
入得喜靈洲,起碼幾個月,有排玩啦

咩喜靈洲:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆