上一頁下一頁
發新話題

我的第一次”diy” (update P.3 #42 n P.5 #73)

收藏  |  訂閱
127  23.6k

引用:
原帖由 yumiko520 於 2010-12-6 11:09 PM 發表 查看引用來源
頭先講到小妹唯有自己diy啦~其實小妹都唔識嫁~只能上嚟呢樹睇吓師兄師姐既post去自己diy去幻想比人搞到好high好high咁~都會去睇吓d av嫁~又幻想自己係av中既女優同個av男搞緊~小妹因為係未有高潮先 ...
ha hai want to know what happen next
anyway support ur part 2

引用:
原帖由 coolcool62 於 2010-12-6 11:32 PM 發表 查看引用來源

ha hai want to know what happen next
anyway support ur part 2
thx coolcool62

因為妳窄到西咁囉.......:smile_47:

引用:
原帖由 yumiko520 於 2010-12-6 06:18 PM 發表 查看引用來源
小妹其實係第一次出”野”文筆唔好勿插!
入返正題先,小妹其實未試過diy既,同我chat過既都知道,我bf係”快射”高手,仲係”24小時保鑣”添~~(為免離題唔多廢話喇)
每次同佢搞野果陣,前戲都好有feel,次次都搞到 ...
好post 呀
支持下先

支持Yumiko繼續DIY下文 加油

引用:
原帖由 yumiko520 於 2010-12-6 11:09 PM 發表 查看引用來源
頭先講到小妹唯有自己diy啦~其實小妹都唔識嫁~只能上嚟呢樹睇吓師兄師姐既post去自己diy去幻想比人搞到好high好high咁~都會去睇吓d av嫁~又幻想自己係av中既女優同個av男搞緊~小妹因為係未有高潮先 ...
thzzz for sharing

引用:
原帖由 happy^^V 於 2010-12-6 11:43 PM 發表 查看引用來源

好post 呀
支持下先

thx happy^^V:smile_o13:

休息完聽日再續啦..SUPPORT U

支持DIY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

引用:
聽日會更新咩先
你應該同佢傾下嘛
唔係有撚插都唔爽唔high既灰左D囉:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆