上一頁下一頁
發新話題

第一次爆房 p.10#137 (有關bra的問題)

收藏  |  訂閱
152  33.5k

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-28 11:31 PM 發表 查看引用來源

你就想 哈哈!
lulu姐肯制虧佬都想要啦,鬼叫你寫到人JJ都硬埋咩…

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-29 11:53 AM 發表 查看引用來源

lulu姐肯制虧佬都想要啦,鬼叫你寫到人JJ都硬埋咩…
鳥哥你言重了 我第一次SHARE咋..
虧既話應該見到大波妹+姣先會想要架哈哈!

引用:
原帖由 細風仔 於 2010-11-29 11:33 AM 發表 查看引用來源
九龍塘都係異x風最正

不如分享下入面環境係點?

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-29 04:36 PM 發表 查看引用來源

鳥哥你言重了 我第一次SHARE咋..
虧既話應該見到大波妹+姣先會想要架哈哈!
lulu 姐你真係寫到引人入性架!條 JJ 硬到係家,想像你用同方法對你個c6幫我做,冷震打唔停呢!你又唔肯幫人,好衰嫁…:smile_o05:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-29 04:43 PM 發表 查看引用來源

lulu 姐你真係寫到引人入性架!條 JJ 硬到係家,想像你用同方法對你個c6幫我做,冷震打唔停呢!你又唔肯幫人,好衰嫁…:smile_o05:
問過我男朋友先啦!

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-26 10:52 PM 發表 查看引用來源
點解大家會想pm我做朋友呢 係做邊一類朋友呢? 有咩係到講 爆左喇個box

我係新人,有睇開呢個版,琴晚係我做人以來最難忘既夜晚,好想同大家分享!嘻
希望大家支持,留個言support:>

我地係男女朋友關係, ...
support下你先...去得多就慣呢

其實我想知去要登記ge地方 爆房有咩問題??

因為我見唔少人都好強調 唔洗登記呢樣野:smile_41:

引用:
原帖由 luckychance 於 2010-11-30 08:27 PM 發表 查看引用來源

support下你先...去得多就慣呢
去1次 3個鐘都243$ 真係唔好去咁多次  破財:smile_39:

引用:
原帖由 Xsonson 於 2010-11-30 08:30 PM 發表 查看引用來源
其實我想知去要登記ge地方 爆房有咩問題??

因為我見唔少人都好強調 唔洗登記呢樣野:smile_41:
我第一次去就唔知
不過我覺得登記有record唔係咁好

其實會唔會有人查房?

引用:
原帖由 lulusprin 於 2010-11-30 08:24 PM 發表 查看引用來源

問過我男朋友先啦!
你都好専一喎!咁問左未  gea, 吓?:smile_o05: 諗起你用茶滿沖涼液既波波同我成身同jj 係咁 mor 真係爽到唔識得寫…:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆