上一頁下一頁
發新話題

皇崗村內鬼祟髮廊 (好似方向村果種格局)

收藏  |  訂閱
68  22.2k

樓主講個间我以前成日去,識過兩條女,好撚索,大波長腿,仲趺左唔少錢!
从前十个有七个都好正,身材好好,样又甜,打机收$100,依家啲貭素唔知點?

引用:
原帖由 KS_LEE 於 2010-9-27 11:26 PM 發表 查看引用來源
樓主講個间我以前成日去,識過兩條女,好撚索,大波長腿,仲趺左唔少錢!
从前十个有七个都好正,身材好好,样又甜,打机收$100,依家啲貭素唔知點?
請問ching在這裏玩安唔安全?呢個場有冇比人掃過?除左玩賓州仲有D乜?早排入後欄睇過D女質數麻麻。多謝ching報料。

依家皇崗村都無野好玩啦

今日终於夠胆去咗.....

引用:
原帖由 BigMouthDog 於 2010-9-20 02:49 AM 發表 查看引用來源
在皇崗村牌方中原路直入,即以前皇后大道Disco後面,直入行到差不多到麥當奴對面,有間麵包舖,和有間好大幾靚吓嘅髮形屋(純剪一派)中間窄巷行入去右轉,見有一成人商店轉左,有間門口掛了紅燈籠的類似美 ...
皇X休閒門口隔離,有幾鬼祟。

在當區民居內算鬼祟

引用:
原帖由 BigMouthDog 於 2010-9-20 02:49 AM 發表 查看引用來源
在皇崗村牌方中原路直入,即以前皇后大道Disco後面,直入行到差不多到麥當奴對面,有間麵包舖,和有間好大幾靚吓嘅髮形屋(純剪一派)中間窄巷行入去右轉,見有一成人商店轉左,有間門口掛了紅燈籠的類似美 ...
這間場應該尚算安全的,因為有時係會自動上鎖的,囡囡的質素當然不可以祈望太高,三年內換了兩次血〔因為每日收工返屋企都要經過門口,每次煮公仔面都會望住囡囡行出來講電話〕

引用:
原帖由 wctong08 於 2010-9-20 12:20 PM 發表 查看引用來源
以前就試過新文雅裸機..才90埋單
我去的已經係100了,不過MM就送我BJ and ML,這間以前全部都係大乳牛的

引用:
原帖由 tcrex 於 2010-10-7 06:53 PM 發表 查看引用來源

我去的已經係100了,不過MM就送我BJ and ML,這間以前全部都係大乳牛的
似乎唔錯喎,等太平D上去睇睇

引用:
原帖由 tcrex 於 2010-10-7 06:53 PM 發表 查看引用來源

試過一次,係純機場,BJ要另議,但唔包ML,CHING話送ML?你幻想咋嘛?
仲有,啲女嘅質素好參差下,80%係村姑同中女,你話嘅果D「大乳牛」幾乎全部都係肥西,好肥膩下囉~
試過一次之後,冇諗過再去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆