上一頁下一頁
發新話題

最新風暴消息~*!!!!

收藏  |  訂閱
162  15.0k

引用:
原帖由 ah_lee 於 2010-7-25 03:24 PM 發表 查看引用來源

你咪仲活潑:smile_o11:
你系米对企有性趣:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-25 03:12 PM 發表 查看引用來源

你咩意思呀...貓爺...話我放流野啦喎:smile_o03:
唔係,係慳料,好很慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳、、、既料!:smile_38:

不過都冇所謂喇,你得罪咗版主,依個帖,等佢放完假返嚟,就會回收架喇。。。。

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-25 03:31 PM 發表 查看引用來源

唔係,係慳料,好很慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳慳、、、既料!:smile_38:

不過都冇所謂喇,你得罪咗版主,依個帖,等佢放完假返嚟 ...
好驚...點算:smile_o14:

係呀, WM呢輪只做熟客生意, 你, 或者你老友係熟客就有開. 門口有張大紙寫著"內部裝修, 暫停營業".

我啱啱返來, 有啲師兄睇都唔睇, 烏燈黑房就衝入去, 比個接待"請"返出去:smile_30: :smile_30: :smile_30:

舊相好同我講, 星期5有KO來查, 班濕鳩主任走能晒, 剩低啲女同客係房. 收晒房費就話之你死....舊相好啲"女同事"講, 有啲客拮咗一半焗住著返褲走, 嚇到鳩軟.....:smile_30: :smile_30:

舊相好仲未知死.....等有個姐妹好心打比佢先知, 好彩都係虛驚一場.....

呢輪都係唔好上去玩, 啲濕鳩經理主任一有事就第一個閃, 仲有11月亞運, K場已經收到風, 9月開始, 日日會去查....

師兄們, 你地信就信, 唔信就算. 唔好話我老作. 悉隨尊便.

引用:
原帖由 CPLMF-1 於 2010-7-25 04:29 PM 發表 查看引用來源
係呀, WM呢輪只做熟客生意, 你, 或者你老友係熟客就有開. 門口有張大紙寫著"內部裝修, 暫停營業".

我啱啱返來, 有啲師兄睇都唔睇, 烏燈黑房就衝入去, 比個接待"請"返出去:smile_30: :smile_30: ...
KKK....不過我都係果句...佢有佢掃...我有我屌:smile_o11: 8月頭就上去玩返轉先:smile_o01:

都係忍一忍好

師兄!點解你啲積分多過帖子架,唔公平啊!
版主!我咁乖!我要加分啊。 ... [/quote]

你要參加 "D"台啲加分活動先有分加,不過吾係時時有:smile_o11:

呢種天氣報告真係正呀....:smile_o12:

引用:
原帖由 孟波 於 2010-7-26 12:34 AM 發表 查看引用來源
呢種天氣報告真係正呀....:smile_o12:
有幾正:smile_o01:

引用:
原帖由 ah_lee 於 2010-7-25 03:24 PM 發表

你咪仲活潑:smile_o11:
禾由註冊嗰日開始已經槓活潑:smile_o05: :smile_o03:

典同樓主註冊兩年突然發作:smile_o10: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆