上一頁下一頁
發新話題

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

收藏  |  訂閱
91  23.5k

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-13 06:02 PM 發表
你淨玩企对脚o者:smile_o03:
禾唔係咩腳都玩架:smile_o02:

豬腳一定唔玩呀:smile_o04: :smile_o03:

巧似槓就差唔多:smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:06 PM 發表 查看引用來源

一次冰坐得晒槓多張呀:smile_o06: :smile_o03: :smile_o03:
坐唔哂都霸腩住...吹咩...

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:10 PM 發表

坐唔哂都霸腩住...吹咩...
?t=1279015774
冰個又霸攬住......:smile_o06: 水唔水又入座呀:smile_o06: :smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:08 PM 發表 查看引用來源

禾唔係咩腳都玩架:smile_o02:

豬腳一定唔玩呀:smile_o04: :smile_o03:

巧似槓就差唔多:smile_o01:

下次叫呢個比泥反...
:smile_o11:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:14 PM 發表

下次叫呢個比泥反...
:smile_o11:

?t=1279016057
反咩......跳彈床

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:54 PM 發表 查看引用來源

反咩......跳彈床
典知泥反咩..
泥最鐘意反腳架嘛......:smile_o10:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:57 PM 發表

典知泥反咩..
泥最鐘意反腳架嘛......:smile_o10:
可唔可以交件長 DD....+ 瘦 DD 嘅呢.....哩件.....真係梗唔落喎老細

快d寫埋佢啦~~等你啊~~c兄€~

睇左N轉女,終于揀到件,以為白白淨冇性病:smile_o10:
點知玩完第日,發現是椰菜娃娃:smile_o14:

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 02:03 PM 發表 查看引用來源
初初學人地返大陸玩, 以為跟住熟人玩大陸援交妹, 以為實無死, 點知就惹到一身性病, 醫左成個月, 終於表面上睇唔到有任何性病跡象, 細佬終於靚仔返晒。
好返少少, 上個星期, d fd 又叫我上去玩, 死黨叫到又好難推, 佢 ...
快d出post好心急睇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆