上一頁下一頁
發新話題

威尼斯玩兩條新女都影唔到相, boss影番件童顏(無巨乳)

收藏  |  訂閱
99  20.8k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-23 08:58 PM 發表
通過各路師兄玩完有好野大家互相推介下確實係一件好事,但不耻有某些心術不正人仕借住呢度大賣廣告,一間西場講到係天堂,某些新上路蒙查查被人呃上去...落樓係谷撚氣,你諗吓幾撚扯火既事,佢知道自己間場硬 ...
中年亦耳.....:smile_42: :smile_42:

你唔見好多師兄仔.....見有相報告就話好

可能仲走去試下添

d 寫狗有時真係有 d 用架

日 日 有傻仔

夠做啦.....

不過典都好

禾一日未屎

都打一日寫狗

包租公....努力呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-23 08:58 PM 發表
通過各路師兄玩完有好野大家互相推介下確實係一件好事,但不耻有某些心術不正人仕借住呢度大賣廣告,一間西場講到係天堂,某些新上路蒙查查被人呃上去...落樓係谷撚氣,你諗吓幾撚扯火既事,佢知道自己間場硬 ...
不如禾地 print 晒 d 相出嚟

上去續個搵吖:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-6-23 09:02 PM 發表 查看引用來源

中年亦耳.....:smile_42: :smile_42:

可能仲走去試下添

日 日 有傻仔

夠做啦.....

不過典都好

禾一日未屎

都打一 ...
等禾送支打9棍比你 5洗你打得禁辛苦:smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-6-23 09:03 PM 發表 查看引用來源

不如禾地 print 晒 d 相出嚟

上去續個搵吖:smile_03: :smile_03:
好吖!   果d相張張都係由官方提供...私底下d女比你咁影...我切呀!

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-6-23 09:02 PM 發表 查看引用來源

可能仲走去試下添

日 日 有傻仔

夠做啦.....

不過典都好

禾一日未屎

都打一 ...
包租公個名好難聴呀!  我有正職架, 不過唔係寫狗

引用:
原帖由 不机 於 2010-6-23 09:06 PM 發表
等禾送支打9棍比你 5洗你打得禁辛苦:smile_o03:
不如送張打折卡比禾好過啦:smile_o01: :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-23 09:12 PM 發表
包租公個名好難聴呀!  我有正職架, 不過唔係寫狗
槓....包租婆呢.....係咪巧聽 d 呀:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-6-23 09:15 PM 發表 查看引用來源

不如送張打折卡比禾好過啦:smile_o01: :smile_o03:
你5系去邊樹都有折咩:smile_o03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-6-23 09:19 PM 發表
你5系去邊樹都有折咩:smile_o03:
有呀....全身骨折吖嘛:smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-6-23 09:16 PM 發表 查看引用來源

槓....包租婆呢.....係咪巧聽 d 呀:smile_o03: :smile_o03:
房產管理啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆