上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-18 10:46 AM 發表 查看引用來源
那晚通過電話...給點時間他可以解決的
真係波折重重:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-18 10:58 AM 發表 查看引用來源

巧地地做咩會咁

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-6-18 10:46 AM 發表 查看引用來源

你大把女... 邊記得咁多呀. :smile_o08:
在夜場認識大學妺,印像都深刻架

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-18 10:58 AM 發表 查看引用來源

感情事....局外人很難幫....:smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-18 11:01 AM 發表 查看引用來源

巧地地做咩會咁
好似我咁...有愛就去愛...要走亦無所謂,一切看多了什麼事也變得很沒所謂...所以每次去唱K我都會點那首歌..楊昆...無所謂

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-18 09:49 AM 發表 查看引用來源

喂喂喂,尋日有冇睇天地豪情呀,我都話架啦,如果我係甘樹生,我就吾會同嘉慧一起,你睇吓尋晚的劇情,佢終於發覺自己愛既人吾係嘉慧,同佢講分手:smile_38:
禾只希望海味個肚是禾嘅

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-18 11:01 AM 發表 查看引用來源

巧地地做咩會咁
唉,知否世事常變.........................

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-18 10:50 AM 發表 查看引用來源
寫漏左是狗屋...我家沒有泳池...更談不上別墅:smile_38:   高佬家才有泳池:smile_44:
老細, 人家搵幾多錢一個月呀, 深圳生活費確系吾少野.....

邊仲有錢去租間好d既屋呀. :smile_o03:

有心既話就幫補一下啦, 她一定會以身相許呀. :smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-18 10:29 AM 發表 查看引用來源
就是她啊! 前晚約左出泥...坐左响星巴克忍咖啡...著了一件淺粉紅T-shirt...殺死人
你果件中山裝是甚麼色?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-18 11:02 AM 發表 查看引用來源
在夜場認識大學妺,印像都深刻架
我系想講「你大把女, (我地)邊記得甘多呀」:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆