上一頁下一頁
發新話題

在大陸玩了7年,發覺大部分夜場女都話香港人工資最少都有兩萬。

收藏  |  訂閱
99  18.8k

當然系吹水啦

引用:
原帖由 賤信型喎正仆街 於 2010-6-17 11:03 PM 發表 查看引用來源

我淨係知有個Q女話佢姊妹條仔話自己係香港做文員都會有2萬一個月:smile_27: :smile_27:
我就聽過有人話個朋友,原本系大陸高中畢業後做文員,後來去左香港都系做文員,但系有一萬八千一個月。

引用:
原帖由 tony101010 於 2010-6-16 12:32 AM 發表
我03年開始上大陸玩,發覺大部分系骨場,酒吧,ktv工作的女,一開口就話香港工資最少都有兩萬,又話香港食個面都要四十幾蚊,D客成日話呢到消費好平,我成日都有個想法,系D香港人成日上去吹水,還是去玩的人多數月薪 ...
唔只兩萬一個月啊

都係簽  零  

你同佢地玩認真就輸左啦
不過 我同意你既講法
成日聽到d女講佢d什麼什麼朋友既老公好有錢
不過 小弟暫時都未見識到

兩萬算好啦, 唔講十萬, 個個師兄出黎玩都作能都鳩咁大. 鳩幾大就幾大.

張廿蚊話,佢最多比廿蚊一個鐘貼士:smile_43:
引用:
原帖由 tony101010 於 2010-6-16 12:32 AM 發表 查看引用來源
我03年開始上大陸玩,發覺大部分系骨場,酒吧,ktv工作的女,一開口就話香港工資最少都有兩萬,又話香港食個面都要四十幾蚊,D客成日話呢到消費好平,我成日都有個想法,系D香港人成日上去吹水,還是去玩的人多數月薪 ...

果?女係高級場做!個個客都係老闆級人馬!二萬算小啦!

引用:
原帖由 淫民幣 於 2010-6-18 01:47 PM 發表
張廿蚊話,佢最多比廿蚊一個鐘貼士:smile_43:
廿蚊係工資唔係貼士:smile_14:

張廿蚊貼士會簽$0
:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 roadpeople1 於 2010-6-18 02:22 PM 發表 查看引用來源

廿蚊係工資唔係貼士:smile_14:

張廿蚊貼士會簽$0
:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
又係 wor

引用:
原帖由 賤信型喎正仆街 於 2010-6-17 11:03 PM 發表 查看引用來源

我淨係知有個Q女話佢姊妹條仔話自己係香港做文員都會有2萬一個月:smile_27: :smile_27:
公務員 咪有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆