上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  188.6k

引用:
原帖由 醉爆 於 2010-5-5 04:41 PM 發表 查看引用來源

點搵呀...我都想睇下...:smile_o05:
我加了link啦~~~

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-5 04:44 PM 發表 查看引用來源
支持angel妹妹!

多謝midmid:smile_40: :smile_o09:

支持angel

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-5 04:46 PM 發表 查看引用來源

我加了link啦~~~
睇咗喇...妳第一次係咪比咗初戀男友....妳好識唔係第一次...已經好主動wor...

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-5 12:51 PM 發表 查看引用來源
好像已經隔了很久沒出新post了,
今次這個是有關我和第二個男友的激情故事。

part 1:
如果大家有看我的上一個post就應該記得我的第一次不是給了我的初戀,而是給了第二個男友。

他本來只我的網友,已經喜 ...
angel妹你貼左水著照攪到我唔敢出喇~~~~:smile_30: :smile_30:
你實在好正啵~~:smile_40: :smile_40:
我同豬公都成日在戲院..............

引用:
原帖由 醉爆 於 2010-5-5 05:02 PM 發表 查看引用來源

睇咗喇...妳第一次係咪比咗初戀男友....妳好識唔係第一次...已經好主動wor...
不是啊!
第一次給了第二個男友,
那次和初戀做愛只是偷食

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-5 05:04 PM 發表 查看引用來源

angel妹你貼左水著照攪到我唔敢出喇~~~~:smile_30: :smile_30:
你實在好正啵~~:smile_40: :smile_40:
我同豬公都成日在戲院..............
呵呵~
b姐妳穿水著一定會更好看震撼吧~@@

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-5 05:06 PM 發表 查看引用來源

不是啊!
第一次給了第二個男友,
那次和初戀做愛只是偷食
唔怪之得..妳完全主導晒...佢反而可能第一次比咗妳呀....

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-5 05:09 PM 發表 查看引用來源

呵呵~
b姐妳穿水著一定會更好看震撼吧~@@
梗系震撼la,我咁鬼多肥肉,撐爆個鏡頭添呀

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

梗系震撼la,我咁鬼多肥肉,撐爆個鏡頭添呀
咁犀利....:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆