上一頁下一頁
發新話題

睇醫生 (加相了#78,#301) 我又要失蹤一排啦,,再見!

收藏  |  訂閱
349  129.9k

引用:
原帖由 kraxi 於 2010-5-4 01:16 AM 發表 查看引用來源

係...
我都有成差唔多2個冇上黎
可能冇咩人記得我lu
haha唔會~ 雖然我冇印象你d相~ 不過我有印象你個id!

咁個陣個醫生個樣係好正經定係有其他表情架

引用:
原帖由 imogen 於 2010-5-4 01:21 AM 發表 查看引用來源

haha唔會~ 雖然我冇印象你d相~ 不過我有印象你個id!

咁個陣個醫生個樣係好正經定係有其他表情架
我冇乜留意佢個樣呀其實..
我淨係望住佢隻手咋..

其實佢掀起我件3果陣應該唔係點望到我個身
我一路都按實件3...唔想俾佢望到 :smile_13:

E 生聽唔到係正常的

引用:
原帖由 kraxi 於 2010-5-3 03:03 AM 發表 查看引用來源
Hey
好耐冇開post啦…
唔知仲有冇記得我呢?:smile_13:
最近電腦壞左..加上公司好忙
結果少左上黎….
(而家係公司番緊通宵...有機會下次再POST相啦)

前幾日去QE覆診..
醫生話要聽我呼吸定唔知聽心跳定咩啦 ...
You better see another doctor wo...

你咁大個波, 醫生聽你心跳好辛苦架

下次搵我幫你啦

引用:
原帖由 kraxi 於 2010-5-3 03:03 發表 查看引用來源
Hey
好耐冇開post啦…
唔知仲有冇記得我呢?:smile_13:
最近電腦壞左..加上公司好忙
結果少左上黎….
(而家係公司番緊通宵...有機會下次再POST相啦)

前幾日去QE覆診..
醫生話要聽我呼吸定唔知聽心跳定咩啦 ...
支持...支持妳係discuz嘅熱門搜尋...

如果果個係男醫生,一定無問題,見到身材好既女仔,呢d係男人既自然反應嘛,嘻嘻。。。(純粹玩笑性質,諸君切勿學習。。。)

引用:
原帖由 Ice-man 於 4/5/2010 08:46 發表 查看引用來源

You better see another doctor wo...
果日只係平時睇開果個醫生唔係度..
下次唔會係li個架啦

引用:
原帖由 kraxi 於 2010-5-3 05:10 PM 發表 查看引用來源

但係suppose 唔應該聽前面..:smile_41:
咁一定係聽前面,但係妳大ar ma

引用:
原帖由 imogen 於 2010-5-4 03:15 發表

都話你咸濕仔架喇咁都記得人地大波haha :smile_o12:
唔係呀..咁岩記得姐:smile_o05:
喂...又上水拿?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆