上一頁下一頁
發新話題

3月2日(生日會) ~~~~迎接囡囡回歸.平日CA光豬團~~~~

收藏  |  訂閱
98  7.7k

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-2-25 11:19 AM 發表 查看引用來源

THANKS!其實CP真的有幾個媽咪叫肥媽的!:smile_o11:
以前乙華就有一個媽咪叫肥媽 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

Hi Joe,

上次在ca 有縁和你見面, 咁次可以跟你去玩, 實在太好啦
煩請e mail你的電話給我, [email protected] 謝覆
引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-2-13 01:14 PM 發表 查看引用來源
~~~~新舊好友齊唱聚~~~~

新年新攪作﹕

日期﹕2010年2月27日(星期六) :smile_o10:

集合時間﹕3:00PM

集合地點﹕羅湖口岸:smile_o15:

本團特色﹕特別照顧第一次去仁K人士需要,對各項問題 ...

引用:
原帖由 redcandle 於 2010-2-25 10:07 PM 發表 查看引用來源
Hi Joe,

上次在ca 有縁和你見面, 咁次可以跟你去玩, 實在太好啦
煩請e mail你的電話給我, [email protected] 謝覆
收到MAIL沒有呢?:smile_o11:

去唔到都支持支持呀!!!  :smile_38:

阿Joe團長, 真係唔好意思來不了一齊行大運, 新年祝你事事順利, 囡運亨通

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-2-25 04:13 PM 發表 查看引用來源
要參加渣打馬拉松,去唔到都支持一下:smile_o12:
Vincent兄好野:smile_o12:......跑渣打馬拉松咁健康咁利害,唔怪得咁有本錢令咁多囡囡迷上你啦!!:smile_o05:    加油,努力!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-2-25 10:57 PM 發表 查看引用來源
去唔到都支持支持呀!!!  :smile_38:

阿Joe團長, 真係唔好意思來不了一齊行大運, 新年祝你事事順利, 囡運亨通
我都祝你出入平安!:smile_o13:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-2-25 11:19 AM 發表 查看引用來源

THANKS!其實CP真的有幾個媽咪叫肥媽的!:smile_o11:
我都識個肥媽.............喺沙灣............:smile_o01:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-2-26 03:29 AM 發表 查看引用來源

我都識個肥媽.............喺沙灣............:smile_o01:
不是在你主場沙咀麼?:smile_o11:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-2-25 05:07 PM 發表 查看引用來源

十公里還是半馬呢?:smile_o10:  我都支持你做善事!:smile_o12:
10km, 本來想玩半馬,遲左報名full晒:smile_o03:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-2-26 09:59 AM 發表 查看引用來源

10km, 本來想玩半馬,遲左報名full晒:smile_o03:
今年是不是要3:00am起床呢?:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆