上一頁下一頁
發新話題

CP 倉仆街秋萍姐問我"你番唔番到香港呀?"

收藏  |  訂閱
86  17.6k

嘩..都好小事啫..駛唔駛攞命呀....c-hing咁耐既事依家先講呀....:smile_o10:

引用:
原帖由 UNOWAT 於 2010-2-9 22:34 發表 查看引用來源
樓主,我又想問,咁你5比條女聽電話,又點知打黎個係抽平,重知佢想問你房間號碼?
你會5會係幻想過度, 5通你同抽平有過節?
個媽咪喺電話到問我"你番唔番到香港呀?你喺邊間酒店呀?"

我收線。5秒後條女電話響

引用:
原帖由 Ken-Ching 於 2010-2-10 00:22 發表 查看引用來源
Guys when to report is one thing, but the important thing is the Ching give us information of bad GT ar!!!!!! And some Ching is saying the GT is still there wor.... For my I thank to the Ching's infor ...
多謝 C Hing。

引用:
原帖由 kenny2kenny 於 2010-2-9 23:45 發表 查看引用來源
點解唔一早post, 過左幾年先post ?

CP邊度倉呀 ? 鐘完 定 目鱗呀 ?
因為尋晚見有C HING提及果個PK媽咪,知佢仲喺度。所以咪寫番出嚟囉

目鱗

引用:
原帖由 thomas.D 於 2010-2-9 22:50 發表 查看引用來源
d 垃圾媽咪係甘伽拉~~~on99 ~~~~
以爲自己好撚勁抽~~~ 我撐你師兄~~~最憎呢d 垃圾~~
多謝C HING

引用:
原帖由 bbinjj 於 2010-2-10 00:07 發表 查看引用來源

好久沒看見你了,近況如何?有什麼令你今天想起這事!CP K 囡都成日放飛機:smile_o02:,何況倉囡,師兄都係小心D哪!
Hi
see reply in  post #54

有能膽又怕事:smile_30:

唉,我前一次係常平,都有師兄差不多既經歷,我搵個新agent,條女又係想放我飛機,所以我以後都好少會搵新agent,搵返d相熟既,起碼d野都會同我跟得足d。。。

好彩無事
support :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 hkzhou 於 2010-2-9 23:01 發表 查看引用來源
Backlist ~ MM So PK :smile_38:
秋萍 mami PK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆