上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.6k

引用:
原帖由 diulasingsing 於 2010-2-5 12:15 PM 發表 查看引用來源
傷了過後就要清醒, 為將來日子努力,

努力,  永遠支持:smile_34:
多謝你,所以我而家好清醒架:smile_40:

引用:
原帖由 1223456 於 2010-2-5 12:16 PM 發表 查看引用來源
e家過得開心就好了~
好多謝你,我而家都ok開心架

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-5 12:16 PM 發表 查看引用來源
成件事我知道得一清二楚,根本圖爸就係個卑鄙小人,
亦係縮頭烏龜,你要堅強生活,美好既日子一定等緊你架
你都知道我有好多野冇講出黎架,男人係咁架啦,

有邊個男人唔想逃避責任呢?我生圖b出黎係多得你,

你係第一個支持我生圖b既人,所以我好多謝你架,

或者如果我而家冇生圖b可能我好後悔

引用:
原帖由 KARL.B 於 2010-2-5 12:39 PM 發表 查看引用來源
支持圖媽圖b:smile_o12: :smile_o12:
多謝yanyan支持:smile_40:

引用:
原帖由 nicechat 於 2010-2-5 01:28 PM 發表 查看引用來源
add oil ar!
多謝支持

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 02:17 PM 發表 查看引用來源

多謝尖爺覆我,其實由我知道有左圖b個刻,到生圖b個陣

我到而家真係堅強左好多,或者所有野都係我自己一個

去面對,再加上你都做左爸爸,你都知道湊大一個小朋友

唔易,而我條路係更加難行既,不過我信我一定 ...
無錯..湊大一個小朋友真係唔易.
不過而家幾辛苦都好.
當你見到圖b一日一日咁長大.
你就會唔記得晒d辛苦野架喇.

引用:
原帖由 Yoshiki_I.V 於 2010-2-5 01:40 PM 發表 查看引用來源
妳好堅強呀..妳係一個好好既媽媽
我覺得佢好衰...不過只係我個人意見
不過妳有個咁乖既仔陪妳 已經好足夠
好多謝你覆我,我只係做足媽咪既本份炸,

我而家係有仔萬事足架,因為圖b算係乖架啦,

我都知好多網友睇唔過眼我點解做左媽咪都會入黎

呢度開post,咁我都想話做單親媽咪唔可以有自己既

生活架咩?定係d人唔抵得呢:smile_30:我又唔係去搵食,

我敢做敢認好過d人敢做唔敢認先啦:smile_34:

引用:
原帖由 C-R 於 2010-2-5 02:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈~
唔洗多謝~
其實點解我會話我係上一代圖b
係因為如果點計~我都係有兩個阿哥
則係我個賤老豆識我媽前已經有老婆同生左兩件
所以我覺得我媽應該都係幾傷

好事呀圖媽~
唔好隱瞞d呀~最好應該講曬比圖b ...
你放心啦,我唔會比圖b會行我條舊路既,

而且圖b有權知佢爸爸係點既人,不過我唔

想佢恨佢爸爸囉雖然佢咁樣對我地2個,

而家既我都會以圖b行先,而我既所有屋企人

朋友個d個個都好錫我地2個,所以圖b雖然未有爸爸

既愛,但係佢仲有好多人錫既:smile_40:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-2-5 02:20 PM 發表 查看引用來源

個pat夠大玩狗仔式,真係好刺激,啪啪聲,真係諗起都硬呀。。。

http://i86.photobuc ...
有邊個男人會唔鍾意

阿女...媽咪支持你....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆