上一頁下一頁
發新話題

岩岩星期六去完深圳樂巢(Milky)...

收藏  |  訂閱
71  23.7k

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-2-4 10:11 發表 查看引用來源
我有次落過間叫凱旋門都ok既,不過冇咩人,但係有幾抬都有d幾正既街女,可惜係同d男仔一齊去,如果唔係撩下都好呀
如果少人就真係無乜引了, 浪費左個 weekend 咁......多謝意見!

Mily's 老總 is my fd, i alway go there to 棒場. 駐場女's qulaity is OK but u need to waste yr time and money to 溝. Anyway, it is not suitable for CHING who like to 溝街女.:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 喜劇之王-周鬆馳 於 2010-2-4 13:11 發表 查看引用來源
Mily's 老總 is my fd, i alway go there to 棒場. 駐場女's qulaity is OK but u need to waste yr time and money to 溝. Anyway, it is not suitable for CHING who like to 溝街女.:smile_38: :smile_38:
多謝你既意見, 咁你有d咩提議去邊d場, 好玩, 多街女, 又企理的 ?  唔該 ching

回覆 1# 的帖子

试下中信广场下面, 几间都无注场女, 我去过几次,遇唔遇到好野就睇彩数!祝ching好运

引用:
原帖由 angkor.ng 於 2010-2-4 13:55 發表 查看引用來源
试下中信广场下面, 几间都无注场女, 我去过几次,遇唔遇到好野就睇彩数!祝ching好运
叫咩名? thanks....

深圳在羅湖國貿區內的酒吧, 都差不多去過, 本人覺得金光華的in吧比較多街女溝,
可惜己關門大吉, 另外好早期的richy, face都ok, 但Face現在己不成, richy竟然要收入場門票,
拒絕再去, 宜家比較"行"的是soho, 真係好多街女溝, 但又係周未要收入場費
一好生意d場就係咁, 正卜街, 所以現在只有平日閒五中去一下, 睇下彩數

引用:
原帖由 andy729 於 2010-2-4 02:19 PM 發表

叫咩名? thanks....
那边有5,6间Bar,全部系哂平台度,格局都差唔多,因为系office区,都几多OL.
你坐的士话中信广场,然后你上平台就见。不妨试下,反正唔贵,平过火车站那几间好多

引用:
原帖由 angkor.ng 於 2010-2-4 14:38 發表 查看引用來源

那边有5,6间Bar,全部系哂平台度,格局都差唔多,因为系office区,都几多OL.
你坐的士话中信广场,然后你上平台就见。不妨试下,反正唔贵,平Ű ...
係咪露天架?  music如何? 開到幾點到?  唔該...

引用:
原帖由 chingwenhk 於 2010-2-4 14:31 發表 查看引用來源
深圳在羅湖國貿區內的酒吧, 都差不多去過, 本人覺得金光華的in吧比較多街女溝,
可惜己關門大吉, 另外好早期的richy, face都ok, 但Face現在己不成, richy竟然要收入場門票,
拒絕再去, 宜家比較"行"的是soho, 真係好 ...
Thanks for sharing.  一般門票收幾錢?? 如果好玩, rmb20-30都值?

引用:
原帖由 andy729 於 2010-2-4 02:40 PM 發表

係咪露天架?  music如何? 開到幾點到?  唔該...
室内外都有,music就当然无disco甘勁;開到幾點我就唔知,我三点几走都仲有几多人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆