上一頁下一頁
發新話題

CP伏特加歐州國際五星報告

收藏  |  訂閱
212  13.3k

引用:
原帖由 foootooo 於 2010-1-5 03:19 AM 發表 查看引用來源

唔係呱!一個都冇:smile_14:,之前同肥田長去好多架,T兄同車兄都見到架。唔怪得大家退而其次可以坐5件咁多啦。
真係一個叫靚既都冇呀....你有冇睇埋我既包膠o架......講明啦好失望添:smile_39:

引用:
原帖由 kwc2003 於 5/1/2010 03:29 AM 發表 查看引用來源

真係一個叫靚既都冇呀....你有冇睇埋我既包膠o架......講明啦好失望添:smile_39:
當然有睇啦,重推薦埋添:smile_o12:,自己友喎。冇件model得,真係可惜可惜:smile_o03:!

引用:
原帖由 foootooo 於 2010-1-5 02:46 AM 發表 查看引用來源
"此時收到一個 bad news, 有5個人今晚放飛機吾來,所以得十個人玩"

包唔包括我架:smile_41: ?雖然當晚黎唔到都支持下先:smile_35:
Not include u

引用:
原帖由 foootooo 於 2010-1-5 03:47 發表 查看引用來源

當然有睇啦,重推薦埋添:smile_o12:,自己友喎。冇件model得,真係可惜可惜:smile_o03:!
真係唔見曬...我當晚都好失望..只有坐了1個..:smile_45:

肥哥哥, 成晚消費幾多? 2千人仔夠唔夠??

引用:
原帖由 問君還有幾多 於 2010-1-5 10:07 發表 查看引用來源
肥哥哥, 成晚消費幾多? 2千人仔夠唔夠??
唔駛咁多...不計囡囡...KTV  9張毛仔

多謝師兄豪玩report!

十一支芝仔, 果然夠盡慶. 不過真係幾甘下

引用:
原帖由 TCLHK 於 2010-1-5 10:19 AM 發表 查看引用來源
唔駛咁多...不計囡囡...KTV  9張毛仔
夠玩兩三次其他場了

補番句生日快樂先 :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆