上一頁下一頁
發新話題

徐夕和sp係屋企大戰

收藏  |  訂閱
102  28.4k

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-1 10:03 PM 發表 查看引用來源
係呀一呢就同他我想點啦同點啦............................
明白o.o

甘咪好..夠坦白..

之前試過同過一個傾得好埋..

覺得可以做sp..

但當我問到我話驚之後有感情甘點..

佢話唔怕喇..一齊羅..

但佢系有女友=.="....

sp 就有依個好處,比情侶少o左一層隱瞞

引用:
原帖由 co2co2 於 2010-1-1 10:05 PM 發表 查看引用來源
sp 就有依個好處,比情侶少o左一層隱瞞
同意....................................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-1 10:07 PM 發表 查看引用來源
同意....................................
不過要雙方面都好識控制感情,否則會好大件事

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-1 08:06 PM 發表 查看引用來源
一年最後個日就諗住同sp煮大餐,地點係他屋企我個日穿在條戶色裙黑色絲襪一去除在鞋改穿

一對毛毛拖鞋坐係客聽到上綱,等在二十分鐘他就出呢,手上得一碗腸蛋麵,我就話唔係呀得一

碗仲係兩份食,他先食在一口就用口 ...
有點唔明,除夕夜你和你sp不需要伴另一半嗎?

Thank you for your good news, happy new year!

同SP做人咁喪....!?

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-1 08:06 PM 發表 查看引用來源
一年最後個日就諗住同sp煮大餐,地點係他屋企我個日穿在條戶色裙黑色絲襪一去除在鞋改穿

一對毛毛拖鞋坐係客聽到上綱,等在二十分鐘他就出呢,手上得一碗腸蛋麵,我就話唔係呀得一

食鮑魚公仔麵做大餐?:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:

唔怪得傾傾吓唔見人啦!

呢個除夕夜宴真係飽囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆