上一頁下一頁
發新話題

新鮮熱辣長安“龍陶落元旦倒數酒會現場直播 補上多圖

收藏  |  訂閱
91  20.9k

thx report

絕對支持師兄有相報告。但係女唔係我杯茶。

真係好正, 我都想一齊:smile_o03:

多謝師兄報告:smile_34:

well done, post more pic please:smile_30:

支持有相報告, 再~ 比個好你

:smile_o12: :smile_o12:

thanks for sharing

喂!!兄台你抄人野當自己>
會唔會唔係敢好牙??

12下一页
返回列表 回复 发帖

vshahabi

vshahabi 当前离线
UID156293 帖子8 精华0 积分8 阅读权限15 在线时间0 小时 注册时间2009-11-21 最后登录2010-1-1

見習會員

1# 跳转到 » 倒序看帖 打印 字体大小: tT

发表于 昨天 15:14 | 只看该作者

■寫食評,做食家,讚彈盡全城食肆...

新鮮熱辣長安'聾陶樂'元旦倒數酒會現場直播 多圖

今日主場龍記有PARTY。一行六C兄弟,六點三到步,先響西餐叫也醫肚,部長一面介紹活動內容,
按計劃先上房玩完再落來大廳玩,酒會9點先開始,約好車10點兩過來接,四個C兄要返12點前交人,
6點9上房揀女,幾輪落來啲C兄各有斬獲,细佬上來前就預留左個學生妹,各自搵食。
爆完先沖涼,口技幾好,其他服務依家都唔過電通通pass,淨系攬住條女傾做壹輪計,再要條女吹左一輪先做,後生水頭足,啪啪聲個只,搞完兩個高難度動作交貨。
叼!坐滿嗮,好彩訂左台 點左幾啤酒,啲C兄六續落來,啲女女全部私家衫出場,一組七八個,睇岩坐底。見我地得幾支公無聊聊,部長好鬼醒目即刻嗳左幾條放假返來睇野女女過來一齊玩。齋飲無物意思,女女又唔識猜枚,玩大話色邏,睇靓女熱辣表演,加上組隊連輸幾盤,幾杯落肚好似hihi地,成個挨過來話要返本,玩大啲轉一杯一次。趁機攬住佢相量對策,過足手瘾,後尾又抽到支紅酒,歡樂是間過得好快,最終有個C兄加入我地過夜陣型。佢啲三個走先,我啲上去跳舞,正呀!!!幾十條女,我啲沖上去狂搖,依個攬攬,個邊摸摸,
大概11點8左近,蠱惑仔入邊大佬B出現,仲唱左幾首飲歌直到倒數10秒,搞到啲氣氛好高,之後大家六續入房,啲酒精上腦興赫赫,喇喇聲攞房開新年頭炮,過程唔多啰嗦,睇相...................[img][/i
下载 (37.76 KB)
昨天 15:15

下载 (39.08 KB)

下载 (40.24 KB)

下载 (38.39 KB)

下载 (23.9 KB)

下载 (39.3 KB)

收藏 分享 0

引用:
原帖由 hks00001 於 2010-1-1 02:33 AM 發表 查看引用來源
咪撚吹水啦!!!
D 相係 10月22日号影既!!
呃 Part 正福街!!

!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆