上一頁下一頁
發新話題

無啦啦會甘就搞上左

收藏  |  訂閱
65  25.6k

引用:
原帖由 kelvinhk2005 於 2009-12-27 12:43 PM 發表 查看引用來源

岩岩sms比我問我可以見下嗎, 我而家諗緊點好
...
跟進返今日個sms先
我回左佢話今日見女朋友.之後佢沒反應
我再回佢, 佢都係有第三者至搞到而家甘, 我唔想有第三者, 都唔想佢係第三者.
如果佢唔開心, 佢有時可以找我,行下街食下飯. 不過唔想為搞野而見佢. 我引言左"男人都是用jj諗野" 唔想為搞野而見佢.  心諗[雖然佢個樣靚過我女朋友, 身材又好. 我朋友都話我要求有d高, 我都比左6/70分佢, 而且功夫又好 :smile_47: 其實好想返食]
因為我女朋友是做護士的, 時常沒時間見佢, 所以可能陪下佢.
我再補左句, 你甘靚, 一定大把人追求啦, 這段時間我可以陪佢, 講真, 再過一排, 佢醒返, 就知道而家做的事係點

我剛剛msn左佢話除夕約左人[其實女朋友要返夜, 而且沒約朋友, 一個人在家]

我開左個新msn account用佢chat, 另外尋日比左一個公事用多的電話號碼佢就算了

引用:
原帖由 kelvinhk2005 於 2009-12-27 02:58 AM 發表 查看引用來源
係唔係假期特別多情侶會炒大鑊呢?
話說尋晚同女朋友嘈完, 甘行到返家樓下, 又唔想返屋企住, 就買左半打啤酒, 坐係屋企樓下公園, 諗住飲下.
甘岩, 旁邊有個中女, (之後知道佢28歲) 坐係到好唔開心, 又喊.
我坐左陣 ...
呢個做情婦囉..........
睇你都係經驗唔太多喇!!!

redo la
this story is not real enough:smile_40:

恭喜晒:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 kelvinhk2005 於 2009-12-27 11:52 PM 發表 查看引用來源

跟進返今日個sms先
我再回佢, 佢都係有第三者至搞到而家甘, 我唔想有第三者, 都唔想佢係第三者.
如果佢唔開心, 佢有時可以找我,行下街食下飯. 不過唔想為搞野而見佢. 我 ...
做得好"

起碼唔算系太似下半身思考動物

小心小心玩出火,燒到自己

恭喜恭喜c hing

有個咁就腳的SP, 真係好喎:smile_47:

你唔想做佢sp
可以介紹呢度d兄弟幫你
相信呢度有好多兄弟樂意幫手

引用:
原帖由 kelvinhk2005 於 2009-12-27 11:52 PM 發表 查看引用來源

跟進返今日個sms先
如果佢唔開心, 佢有時可以找我,行下街食下飯. 不過唔想為搞野而見佢. 我 ...
睇嚟冇下文了:smile_39:

都係專一d好:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆