上一頁下一頁
發新話題

平安夜,玩大左了。

收藏  |  訂閱
245  88.0k

引用:
原帖由 cshocatflower 於 2009-12-27 02:08 PM 發表 查看引用來源
其實你果晚同佢ONS... 最緊要你唔好同佢有BB.. .或者賴左性病咁就好D...:smile_42: .如果唔係你都幾頭疼:smile_13: :smile_13: :smile_13:
樓主都明白自己玩大左,假如真係有bb的話,我估佢都會識得點處理卦,至於有無性病就....祝君好運啦

So...Good...Thx for sharing

咪當ONS咪算囉~~~
佢應該明白架~~~:smile_o01: :smile_o01:

樓主,錯是錯了,不過不用說出口,越談只會越心越煩,還是讓時間沖淡一切吧!願你早日回復心情。 ^O^

介紹個好女仔俾佢要好過你咁佢應該唔會煩你:smile_30:

引用:
原帖由 mnlo 於 27-12-2009 01:01 AM 發表 查看引用來源
小妹一向好規矩,無話一腳踏兩船。網友叫出黎玩,都一一推哂。但今個平安夜中招了。

話說平安夜的日子,bf要上大陸開工,好鬼無引。我叫佢唔好返去啦,佢話唔返唔得,有緊要野做,第二朝要送貨回香港, ...
never never never let your bf know :smile_55:

too bad... but good post~~

ons 都帶番個套丫.. 內射.. :smile_o08:

引用:
原帖由 我係王子!嘩))) 於 2009-12-27 11:56 AM 發表 查看引用來源
講真樓主就算出去玩都應該負責任d戴個套囉
我相信你bf返大陸玩時都會戴啦
可能真係小出呢玩..........................

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-12-27 06:07 PM 發表 查看引用來源
too bad... but good post~~

ons 都帶番個套丫.. 內射.. :smile_o08:
套都唔用真係玩得大在小小.............平安夜一d都唔平安

引用:
原帖由 mnlo 於 2009-12-27 08:51 AM 發表 查看引用來源

我都係想咁講. 怕...
有咩好怕....你咁玩得就預左嫁啦BABY~

同埋個個係你同事既朋友~

最重要既係其實你同你個同事其實唔係真係太熟....

你要有埋心理準備佢會響公司唱你添呀~:smile_19:

反正都係~梗係型D啦BABY~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆