上一頁下一頁
發新話題

daniel仔日記 #1.#9, #49, #62

收藏  |  訂閱
120  32.1k

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-12-19 10:05 AM 發表 查看引用來源

邊有唔預你啫

個mandy好肚餓喎:smile_47: 唔係執左一q 咁少咋嘛~:smile_04:
我話佢地訓醒仲有黎個morning q

比你估中左tim...

做咩之前d post  " 該帖被管理員或版主屏蔽" 甘既...

我新黎, 唔識規矩...有咩得罪唔好意思...

:smile_46:

ching,你通常係邊度搵食?
引用:
原帖由 danielkk477 於 2009-12-19 12:23 PM 發表 查看引用來源
做咩之前d post  " 該帖被管理員或版主屏蔽" 甘既...

引用:
原帖由 danielkk477 於 2009-12-19 12:23 PM 發表 查看引用來源

你梗係講?d好露骨既?啦,哈哈

引用:
原帖由 danielkk477 於 2009-12-19 01:42 發表 查看引用來源
多謝大家熱烈既回覆, 其實我出post除左想分享"覓食"既經驗外, 都想講下自己既經歷, 希望你地唔會覺得悶啦...

仲有呀...你地起我個post到傾計"侵"埋我先得ga..

之前提過我f.5 之後就起三文治到做, tota ...
very good, support

support

依排比較忙, 過左聖誕先講埋之後發生咩事啦...

引用:
原帖由 danielkk477 於 2009-12-19 01:42 AM 發表 查看引用來源
多謝大家熱烈既回覆, 其實我出post除左想分享"覓食"既經驗外, 都想講下自己既經歷, 希望你地唔會覺得悶啦...

仲有呀...你地起我個post到傾計"侵"埋我先得ga..

之前提過我f.5 之後就起三文治到做, tota ...
仲有二個dum dum 淨喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆