上一頁下一頁
發新話題

滾開既男人會唔會真係變到唔去滾既呢?

收藏  |  訂閱
103  5.6k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-10 02:46 PM 發表 查看引用來源

咁就唔駛再討論喇.......飛左佢啦.......:smile_38:
因為佢宜家自己講話知錯, 叫我比多一次機會佢既關係, 所以我先上黎問大家.  最慘係我仲鐘意佢呢, 如果唔係唔駛煩咁多. 唉~

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 02:43 PM 發表 查看引用來源

佢世估唔到自己咁唔小心, 我唔係即時篤爆佢, 而係另一朝早話發現左有野睇完唔開心, 佢就即刻開自己email指住問我邊度, 佢當時只留意收件欄, 無在意到自己既寄件欄有料到.
咁都係因由呀??
不如話佢吾小心擺响枱面比你睇到啦.
你吾洗幫佢揾咁多理由.
你係吾係驚揾吾返駕新車??

引用:
原帖由 ocffung 於 2009-12-10 02:51 PM 發表 查看引用來源

咁都係因由呀??
不如話佢吾小心擺响枱面比你睇到啦.
你吾洗幫佢揾咁多理由.
你係吾係驚揾吾返駕新車??
其實我知佢email密碼, 間中都會睇, 個張相半個月前係寄件欄, 我一路唔出聲, 只係等機會一到我就話佢email login左我先無意中睇到咁, 如果唔係佢會用熗頭指向我, 我都忍左一段日子架啦!

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 02:49 PM 發表

因為佢宜家自己講話知錯, 叫我比多一次機會佢既關係, 所以我先上黎問大家.  最慘係我仲鐘意佢呢, 如果唔係唔駛煩咁多. 唉~
咁既然佢都話知錯.....你又鍾意佢......咁仲煩d咩???
係你自己既幸福.....唔通我地叫你分你就分???
男人出黎玩...你都可能要負番小小責任......點解佢要出去滾而唔滾你?
你而家要做既...就係好好諗吓......自己對佢點....佢仲值唔值得你再去愛....
而唔係喺呢度浪費時間....

講真~呢次真係博一舖.  其實我都知有男人背住老婆/女朋友偷食, 只係佢地cover得好好而唔知.

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-10 03:02 PM 發表 查看引用來源

咁既然佢都話知錯.....你又鍾意佢......咁仲煩d咩???
係你自己既幸福.....唔通我地叫你分你就分???
男人出黎玩...你都可能要負番小小責任......點解佢要出去滾而唔滾你?
你而家要做既...就係好好諗吓.... ...
其實如果佢真係真心改, 係我立場我仲鐘意佢都可以原諒一次, 最慘係佢開頭會唔滾, 之後佢依然去既, 我都唔想晒佢時間囉! 再者~佢都4張啦! 我就三十.

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 02:57 PM 發表 查看引用來源

其實我知佢email密碼, 間中都會睇, 個張相半個月前係寄件欄, 我一路唔出聲, 只係等機會一到我就話佢email login左我先無意中睇到咁, 如果唔係佢會用熗頭指向我, 我都忍左一段日子架啦!
為咗了解佢去滾嘅心態,
就要辛苦你一吓, 你都要出去滾, 親身体驗一吓佢嘅感受.
順便驗證一吓佢对你嘅愛有幾深.

引用:
原帖由 ocffung 於 2009-12-10 03:17 PM 發表 查看引用來源

為咗了解佢去滾嘅心態,
就要辛苦你一吓, 你都要出去滾, 親身体驗一吓佢嘅感受.
順便驗證一吓佢对你嘅愛有幾深.
係我立場唔會做D對唔住對方既事.

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 03:20 PM 發表 查看引用來源

係我立場唔會做D對唔住對方既事.
咁你就吾啱啦, 点可以話係对吾住对方呢.
你應該用為愛而欺生嘅心態出去滾,
呢d係為愛而付出既一種形式.

吾滾吾知身體好:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆