上一頁下一頁
發新話題

最新風暴消息

收藏  |  訂閱
114  21.3k

多謝ching比料, 暫時都係唔好上去,安全d

沙灣都刮風暴:smile_41: :smile_41:

點知208人:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 eeeJJ 於 2009-11-30 12:35 AM 發表 查看引用來源

你地賺錢還賺錢,比返少少面人地,唔係佢要上網搵料,係你班 pk 唔好搞到當正自己囉正牌咁先得架:smile_39:
你呢返說話應該係綠色出團貼到講就 VERY GOOD !

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 單打獨鬥 於 2009-11-30 12:54 AM 發表 查看引用來源
呢度係有大量包拗頸人仕架!
無論出咩野post,
都係比佢地串ge...

早輪ca,cp做野之前,
好多先知先覺出post好心提醒人,
比人串到呢........慘不忍睹!
幾日後出哂真料真係做緊野啦!
哈....串人個d通通又扮傻當冇件事喎!

想真正交流大陸夜遊,
宜家都唔會係呢度啦!  
得閒來睇下癲狗咬人之嘛!
想真正交流大陸夜遊
都唔會上來香討交流
開團報團老舉九吹水
睇下癲狗咬人過日神

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

又有BLACK LIST團長出黎鳩吹!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你朋友做audit架:smile_41:

比人串到慘不忍睹,是因為佢阻住人地搵食
消息是真確,不過你唱到通街都知道,仲邊有傻港佬參加團:smile_27:
你睇有無沙灣搵食相關人士企出黎,第一時間發報戰地消息就明啦:smile_43:
引用:
原帖由 單打獨鬥 於 2009-11-30 12:54 AM 發表 查看引用來源
無論出咩野post,
都係比佢地串ge...

哈....串人個 ...

引用:
原帖由 eeeJJ 於 2009-11-29 11:50 PM 發表 查看引用來源
近來沙灣搞團 d 搞手太揚喇,係網度爆埋地點同場名,當正自己係大少,你出黎玩都要比下面 d 官員,你地咁即係逼人地做大龍鳳,搞串左個地方,好似以前沙咀咁,最後大家都無得玩!!日後希望佢地講場名加個 X

剛才 ...
agreee ching !!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
無論出咩野post,
都係比佢地串ge...

哈....串人個 ...
唔來尼到 去邊到交流好呢
我都覺尼到無乜好睇
全部都係開團賺錢
有時我都想講下我d心得 但係都驚比人串

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆