上一頁下一頁
發新話題

港都---->月亮灣----->威尼斯

收藏  |  訂閱
65  9.9k

引用:
原帖由 best1st 於 2009-11-8 04:51 AM 發表 查看引用來源

我又係, 上次東方夏威夷...俾人扼q我鐘!
雙鐘係90分鐘, 唔係120分鐘喎, 會唔會自己計錯?

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-11-6 10:51 AM 發表 查看引用來源

噢~~唯有每次去都存有個心態: 一日咁多人係向西食快餐都無事, 點會係我丫
咁你不如叫雞唔戴, 唸下日日咁多人唔戴套都無生愛滋, 幾時到你丫? 哈哈...

引用:
原帖由 fcankie 於 2009-11-19 05:54 PM 發表 查看引用來源

咁你不如叫雞唔戴, 唸下日日咁多人唔戴套都無生愛滋, 幾時到你丫? 哈哈...
經你講講下, 都諗得過喎

有無得開大呀 Ching
十卜呀

正骨竟然係dup得最差...!!哈哈

回覆 1# 的帖子

我都同意去一些貴少少場 D 人都好似有品少少...最憎班死港燦比一百幾十係咁吊人...有時唔關比你吊果個事呀...咁叻下次咪鬼去囉...我就係咁睇...好多人以為今時今日港燦好能英...唉...
師巳知唔知依家係皇崗賣皇室原價 RMB168 依家賣 RMB98 優惠呀...可揼中泰港式...其仔補差價...

回覆 42# 的帖子

重有無唔揼大堂埋單減 RMB20 呀? :smile_41:

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-11-22 09:14 PM 發表 查看引用來源
我都同意去一些貴少少場 D 人都好似有品少少...最憎班死港燦比一百幾十係咁吊人...有時唔關比你吊果個事呀...咁叻下次咪鬼去囉...我就係咁睇...好多人以為今時今日港燦好能英...唉...
師巳知唔知依家係 ...
深圳其實呢d情況好常見就真, 多香港人的地方就係咁, 佢地成日唔記得左自己係深圳, 經常為d小事小7d服務員, 小事化大搵著數, 可能係香港比老闆小得多, 上黎深圳要平衡心理:smile_39::smile_39:

至於皇室假期个優惠, 平就平, 不過而家多左好多港燦上去玩(可能地近向西村卦), 成个場嘈到拆天, 骨骨手法水準真係一般, 10月尾去過一次之後就怕怕......如果ching抱住睇靚女的心態上去都ok, 質素同之前皇后大道差唔多..........係wor...有个問題, 現在皇后大道點呢? 開番未?

師兄行程緊密,皇室都係賣飛佛

引用:
原帖由 lomond 於 2009-11-22 10:31 PM 發表 查看引用來源

深圳其實呢d情況好常見就真, 多香港人的地方就係咁, 佢地成日唔記得左自己係深圳, 經常為d小事小7d服務員, 小事化大搵著數, 可能係香港比老闆小得多, 上黎深圳要平衡心理:smile_39::smile_39:

至於皇室假期&# ...
聽講開番啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆