上一頁下一頁
發新話題

悶到要同班9唔搭8 的色狼玩咗成晚

收藏  |  訂閱
115  35.4k

世上竟有如此seven的人
應該踩多佢幾下

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-10-26 16:56 發表 查看引用來源
前晚, 有個一直明戀我的同學話去飲野。我一直見佢斯斯文文都有d好感又見悶咪去下啦!

去到, 條友縮埋一邊又唔玩, 原來佢仲叫咗一班兼職的朋友一齊。開頭都好地地, 點知大家飲多咗。有人提議輸咗 ...
好彩.. . . :smile_o08:
但係你想玩佢都唔使比佢再揸你掛... . ..  陰功..
引用:
原帖由 芯思思 於 2009-10-27 01:16 發表 查看引用來源

總之, 唔好抽人水咪咩事都無囉!
睇你同咩人玩啦..  好多 mk仔 or 以為自己好風趣既人  都借 d 2 抽水.:smile_o10:

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-10-27 01:16 發表 查看引用來源

總之, 唔好抽人水咪
其實, 係咪應該話 : 「唔好俾機會人地抽水, 就咩事都無囉!」

可能妳誤會咗我意思, 我係一個古代o既人, 黎呢度都係好奇下家陣o既年輕人o既心態o者 ~ 我o既主要意思係 :

1. 點解您地覺得, 俾人渣完, 渣番人就打和? 引申出黎, 係咪「俾人打完, 打番人就 okay?」 、再引申到係咪「俾人斬咗隻手, 俾番人隻手就 okay?」 、再引申到係咪「俾人姦完, 切咗人就 okay?」 、最後引申到係咪甚至「俾人殺咗, 有人幫您報仇就 okay?」 ???
但係, 您地始終都係人渣咗, 打咗, 斬咗, 姦咗, 甚至死咗喎 ~ 可能我擴得大咗少少, 但, 您地真係對自己o既身體咁慷慨咩 ? 重點唔係第一渣, 而係等二渣, 仲要扮有 feel 果下 ... 再加上之前睇過其他網友 , e.g. [url=space.php?action=viewpro&uid=2274691]office妹妹[/url] , o既 post, 覺得您地真係好能夠忍辱負重, 令我諗起三國時代o既貂蟬 .... 令我對呢一代o既年輕人另眼相看 !

2. 我一路都有一個信念, 就係「凡事有果必有因」 !  您地試下站o係果個所謂色狼o既角度諗下, 除咗第一渣之外 (好似真係有 d 過份), 跟咗落黎o既事都黎得好順理成章 ... 首先, 唔理之前玩成點, 總之有野令呢隻狼覺得渣下都唔會好大問題 (呢樣可以遲 d 再考究), 又見到個咁正o既女係面前, 就用一個咁o既方法試探一下個可媾性, 最多咪俾係媽兩句, 點知換來一句「有咩所謂, 又唔係俾人姦」, 可能就心諗:「只要唔去到姦o既地步就冇問題啦」, 跟住仲可以拖住手送個正女返屋企, 仲唔諗住有下文 ... 跟住o既發展同呢隻狼心態大家都明白架啦 ... 再如果阿樓主更加忍辱負重, 俾佢再搞得深入 d, 跟手樓主再大叫強姦, 咁個男仔咪邊度都唔駛去 ? (家陣 d 官信女點都多過信仔, o係咁o既情況, 男仔點都吃虧 ....) 諗到呢度, 我又有少少同情隻狼, 因為本來個條罪冇咁重麻 ...

最後, 我想講清楚o既係, 我並唔係想講邊個啱定錯, 只係對大家o既價值觀諗到好奇, 再想用我o既信念, 睇下可唔可以引證到現今o既一 d 事例 ...

唔好意思, 老人家可能長氣咗 d, 但我會繼續o係度探討下大家o既諗法, 希望大家唔好排擠我啦 ~ 我 .... 都好吹得架 ~ 其實 !

有人提議輸咗要任罰
你唔係咁天真以為只係罰飲酒打關斗呀:smile_27:

真係無藥可教呀 d 咁嫁人

加埋指甲...好痛丫..........:smile_o03:

引用:
原帖由 hidingphoenix 於 2009-10-27 02:46 AM 發表 查看引用來源

其實, 係咪應該話 : 「唔好俾機會人地抽水, 就咩事都無囉!」

可能妳誤會咗我意思, 我係一個古代o既人, 黎呢度都係好奇下家陣o既年輕人o既心態o者 ~ 我o既主要意思係 :

1. 點解您地覺得, 俾人渣完, 渣 ...
您地試下站o係果個所謂色狼o既角度諗下, 除咗第一渣之外 (好似真係有 d 過份)

好明顯係好過份
女仔著得少唔等於淫蕩
唔等於可以任人抽水:smile_o02: :smile_o02:

哇..指甲都出埋..睇怕都好甘

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-10-26 04:56 PM 發表 查看引用來源
前晚, 有個一直明戀我的同學話去飲野。我一直見佢斯斯文文都有d好感又見悶咪去下啦!

去到, 條友縮埋一邊又唔玩, 原來佢仲叫咗一班兼職的朋友一齊。開頭都好地地, 點知大家飲多咗。有人提議輸咗 ...
咁條友有冇high到叫咗出黎呀~~:smile_40:

遇人不熟:smile_39: :smile_39: :smile_39:
小心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆