上一頁下一頁
發新話題

香港人冇得救

收藏  |  訂閱
73  8.6k

香港人真沒|丮:smile_04:

CHING 下下都出手你都幾辛苦...我不是要在這兒吠..我們是討論..不喜歡可以睇完咪算
引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-13 08:49 PM 發表 查看引用來源
你喺倒吠....無撚用嗰喎:smile_42:

叻嘅你咪搵個好地方移民囉

.....留喺香港做乜膠遮//

一係咁撚叻咪幫港鐵手去拉人囉:smile_38:

又或者見亞伯為咗 100:90 人仔唔& ...

用穿心腿個個平時都係惡慣,恰恰霸霸慣架啦,佢吊人老母就得姐,點比得人吊,個查飛員一出聲吊人老母就好易比人打架啦

引用:
原帖由 jim99 於 2009-10-13 09:09 PM 發表
CHING 下下都出手你都幾辛苦...我不是要在這兒吠..我們是討論』..不喜歡可以睇完咪算
你個 Topic 寫住咩呀 『香港人冇得救』:smile_42:

我都係一個香港人嚟呀:smile_38:

『我們是討論』.......

你有冇討論下

點解現在香港

會出現這類人呢:smile_41:

唔好以為喺討論區出個貼就話學人討論啦:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 jim99 於 2009-10-13 09:09 PM 發表
CHING 下下都出手你都幾辛苦...我不是要在這兒吠..我們是討論..不喜歡可以睇完咪算
哩句你寫架:smile_41:

『不喜歡可以睇完咪算』

咁你下次再見倒有人港鐵衝閘

咪~~睇完咪算~~囉

返嚟唔好又出個膠貼話

港人又冇得救喇:smile_38: :smile_38: :smile_38:

或者佢想打你屎忽主意,唔係逃票呢師兄!

引用:
原帖由 prince168 於 2009-10-13 12:37 PM 發表 查看引用來源
都係一小數人,樹大都有姑枝
X2Agree!!!!!!!!!!!!

" 空講 " 人真係質素下降…………:smile_39:

同意X2:smile_22::smile_22:
引用:
原帖由 lwan9357 於 2009-10-13 06:24 PM 發表 查看引用來源
果D水貨佬正仆街-------------------影雖哂我地D香港人............

依 d 正一食屎狗, 坐順風車咁撚仆街

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆