上一頁下一頁
發新話題

在bf面前幫佢個同事手淫

收藏  |  訂閱
190  73.8k

引用:
原帖由 小小波子 於 2009-9-26 10:42 PM 發表 查看引用來源
   早一個月前,bf 有個同事屋企裝修,因為我地幾個已經識左好耐好耐,所以bf 就請佢同事來我地屋企暫住.可能大家太熟關係,所以生活上未有太多不便.我地仍然好似平時習慣去沖涼....去小便也不關門,因為佢同事成日在客房 ...
勁:smile_o12: :smile_o12:

我就唔信啦。。。:smile_45:

引用:
原帖由 小小波子 於 2009-9-26 10:42 PM 發表 查看引用來源
   早一個月前,bf 有個同事屋企裝修,因為我地幾個已經識左好耐好耐,所以bf 就請佢同事來我地屋企暫住.可能大家太熟關係,所以生活上未有太多不便.我地仍然好似平時習慣去沖涼....去小便也不關門,因為佢同事成日在客房 ...
好佈告,幾時3p呀:smile_41:

似老作多D:smile_39:

你同bf好開放,:smile_27: :smile_27: :smile_27:

快D去揾返個心理醫生睇下喇:smile_o08: :smile_o08:

Thanks for sharing but it seems has problem if it really real case!

你男友真大方.....

我都想做下你BF同事:smile_35: 邊度入職

引用:
原帖由 nicotine23 於 2009-9-27 09:37 AM 發表 查看引用來源
標題應該改做:

BF個朋友仔: 響BF面前, 同佢手淫; 響BF後面, 同佢口爆!
係 "差d 口爆" 先岩:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆