上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇 PART 6 (PART 7-8亦已推出)

收藏  |  訂閱
97  7.9k

至今已有18位版友按了【推薦】都算唔錯,希望朝早睡醒見已達目標50位就好了,有勞各位支持我嘅版友:smile_42:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-13 03:20 AM 發表 查看引用來源

咁巧合,我同你有相似賫經歷,請留意PART 7:smile_38:
都正路..大家都係果個場..
可能佢地個個都未食飯就開公呢...:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 隱形T 於 2009-9-13 03:09 AM 發表 查看引用來源

唉..尋晚返到酒店..就一定沖個涼..kiss 下細佬啦...約+分鐘到..條女話好肚餓..冇力..之後"6"左個"康帥父"黎食...我同我細佬企直直等佢+九幾分鐘...唉..佢食完我細佬訓左啦...:smile_o08: :smile_o08:
人地就快打到PART7喇.....你幾隻字就交代完喇.....

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-9-13 03:45 AM 發表 查看引用來源

人地就快打到PART7喇.....你幾隻字就交代完喇.....
唉..人地細心麻... 同我呢 D 禽獸唔同...:smile_42: :smile_42:

已按了【推薦】
好想知道之後係點
十卜十卜ching:smile_o12:

報告雖然好長, 但好在唔會悶, 其實好多時我地都會碰到有問題既囡囡, 要麻煩到mami 既, 通常我已經無mood 做, 就會叫條女走, 所以 ching 你真是 EQ 高

各位我睡醒入來再吹水了:smile_15:

引用:
原帖由 隱形T 於 2009-9-13 03:54 發表 查看引用來源

唉..人地細心麻... 同我呢 D 禽獸唔同...:smile_42: :smile_42:
你又不需要如此妄自菲薄:smile_39:

引用:
原帖由 r2604 於 2009-9-13 04:16 發表 查看引用來源
已按了【推薦】
好想知道之後係點
十卜十卜ching:smile_o12:
多謝你按了【推薦】,part 7我正盡趕請耐心等候,稍後要出街同女友拍拖,應該今晚可推出:smile_38:

引用:
原帖由 隱形T 於 2009-9-13 03:42 發表 查看引用來源

都正路..大家都係果個場..
可能佢地個個都未食飯就開公呢...:smile_22: :smile_22:
佢地不是無食晚飯,而是太早一般要晚上7時前食完飯開工:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆