上一頁下一頁
發新話題

今日在荃灣一間保健推拿的奇妙遭遇。

收藏  |  訂閱
59  41.7k

Try this shop again , more surpirse might be found .:smile_46: :smile_46:

呢個係引人入性區,並唔係夜遊區。
樓主在此發帖係因為故事是虛構的。
多謝分享。

其實樓主可以幻想激情D!例如個師奶係好似男人咁推油,條內褲拉到見晒個肥臀!個技師推屁股時幫個師奶RPP,個師奶呻吟得好淫盪。仲周不時用?眼望過來。我又推緊屁股。成個屎忽見晒。個師奶仲大大聲話駛唔駛幫手打飛機。…………………

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2009-9-17 07:40 PM 發表 查看引用來源
其實樓主可以幻想激情D!例如個師奶係好似男人咁推油,條內褲拉到見晒個肥臀!個技師推屁股時幫個師奶RPP,個師奶呻吟得好淫盪。仲周不時用?眼望過來。我又推緊屁股。成個屎忽見晒。個師奶仲大大聲話駛唔駛幫手打飛 ...
就算係真都唔出奇

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-12 09:31 PM 發表 查看引用來源
今日下午大約一時,要到荃灣買d野。到左荃灣,見到好多足浴同保健推拿之類既舖頭。剛剛今早做完健身,咁就上左其中一間保健推拿諗住按摩下d肌肉。上到去,有條中女出來開門,咁我就入去啦,入到去,真係出乎意料之外 ...
可能是C9平時悶,所以來消遣一下

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-13 05:56 AM 發表 查看引用來源

頭像同埋d相都係我自己。

http://img.photobucket.com/albums/v213/sa ...
頭像 looks like a black guy, while d相 look like a white man. :smile_14: :smile_30:

哈.......................... 好特別wor

引用:
原帖由 sng850 於 2009-9-25 01:51 PM 發表 查看引用來源

頭像 looks like a black guy, while d相 look like a white man. :smile_14: :smile_30:
最主要係因為燈光唔同兼且影相部相機都唔同,而頭像果張,因為係朋友幫我影既,效果更加唔到我去控制。就算好似以下幾張相,用埋同一部機,係唔同強弱既燈光之下,影出來既膚色深淺都唔會一模一樣,師兄亦可以留意下簽名檔d相,最尾果張係用電話影既,影出來既膚色係偏青,同相機又會有d分別。況且,我並唔係乜野專業攝影師,影出來既效果,有時真係會好參差。。。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-25 02:47 PM 發表 查看引用來源

最主要係因為燈光唔同兼且影相部相機都唔同,而頭像果張,因為係朋友幫我影既,效果更加唔到我去控制。就算好似以下幾張相,用埋同一部機,係唔同強弱既燈光之下,影出來既膚色深淺都唔會一模一樣,師兄亦可以留 ...
hey pal, did you go there again ? any hot contact this time ?

引用:
原帖由 amon666 於 2009-9-12 09:57 PM 發表 查看引用來源
正呀!!!!!!請問邊間呢?
路得圍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆