上一頁下一頁
發新話題

R's 10月CP有錢佬,三歲幾新翼唱k花酒團(詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  40.2k

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-7 10:27 AM 發表 查看引用來源
過咗一個有開心,有唔開心;有失望,有感動;有刺激,有平静的周末。真係發生咗好多事!
聽唔明的人唔好問我。

不過一定要多謝某幾位 ching!

:smile_o05:
你就好啦..........我只係過了一個平靜安全健康充實開心愉快既週末:smile_o05:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-9-7 12:05 發表 查看引用來源

你就好啦..........我只係過了一個平靜安全健康充實開心愉快既週末:smile_o05:
我就算 OK 啦....:smile_13:

咁玩法..又到10頁啦:smile_39:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-7 11:38 AM 發表 查看引用來源

有今次真係去玩...冇去KTV:smile_13:
呵呵.:smile_40:....冇去KTV對你都冇乜影響:smile_30:.....反正你唔飲酒唔玩骰唔唱歌:smile_38:.......只不過咁都會失了預算(時間):smile_35:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-9-7 12:05 PM 發表 查看引用來源你就好啦..........我只係過了一個平靜安全健康充實開心愉快既週末:smile_o05:
弓起!弓起!

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-7 12:04 PM 發表 查看引用來源樓主..請幫忙 DELEE 左個 POST :smile_22:
你地睇下 D 人幾惡幾唔玩得!:smile_42:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-7 11:57 AM 發表 查看引用來源
R 團真係好多兄弟!
R 團真係好多兄弟!X 2

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-7 12:12 PM 發表 查看引用來源

你地睇下 D 人幾惡幾唔玩得!:smile_42:
第四/五版時一早都講過啦...TCL係討論區惡人嘛

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-7 11:58 AM 發表 查看引用來源
我知呀...您今日好得閒喎:smile_14:
佢係高層嘛.....點會日日都咁忙呀!!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-9-7 12:11 發表 查看引用來源

呵呵.:smile_40:....冇去KTV對你都冇乜影響:smile_30:.....反正你唔飲酒唔玩骰唔唱歌:smile_38:.......只不過咁都會失了預算(時間):smile_35:
係呀..失了預算(時間):smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆