上一頁下一頁
發新話題

當我半夜性玩具,,好眼訓呀,,想死呀,,,,,

收藏  |  訂閱
90  16.9k

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-5 01:50 AM 發表 查看引用來源

sorry,我無心的,,你有没有訓到一半比另一半攪醒,不是一晚,是兩或三晚攪你一次,早上還要開工喎,他以前試過同我說,同佢結婚,在性方面是他話事,他想點就點,我只是覺男仔有時好自私,
又唔係全部男人都係咁既
佢都係想同你保持恩愛啫

引用:
原帖由 si~ 於 2009-9-5 01:51 AM 發表
你地拍拖時係咪咁架~
可能佢性格你咁,食住咗你
試下同佢講,佢係love你一定想你開心~
我和他拍拖時不是一起住,,但拍拖時知他性慾好強,但那時拍拖,自問我都是人,當然我都想

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-5 02:03 AM 發表 查看引用來源

我和他拍拖時不是一起住,,但拍拖時知他性慾好強,但那時拍拖,自問我都是人,當然我都想
so did you ask him you don't like that min nite sex ar:smile_o10:

一係咁,你唔好怪佢
但係你唔好叫,唔好比反應佢
男人一定好無隱,佢FEEL到就會嘈你
但係你唔好同佢嘈喎,
要做返小女人咁同佢講你唔中意咁~

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 02:03 AM 發表
又唔係全部男人都係咁既
佢都係想同你保持恩愛啫
恩愛佢有時都會好錫我,,但佢係床上時又唔係甘,,我叫佢細力d,我有d痛,佢唔知有心定無心,還大力d

引用:
原帖由 si~ 於 2009-9-5 02:09 AM 發表 查看引用來源
一係咁,你唔好怪佢
但係你唔好叫,唔好比反應佢
男人一定好無隱,佢FEEL到就會嘈你
但係你唔好同佢嘈喎,
要做返小女人咁同佢講你唔中意咁~
smart
is good choose

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-5 02:10 AM 發表 查看引用來源

恩愛佢有時都會好錫我,,但佢係床上時又唔係甘,,我叫佢細力d,我有d痛,佢唔知有心定無心,還大力d
man don't know what time you is true on bed ma

嘩,樓主都好慘喎
如果你堅決唔做
得唔得?

引用:
原帖由 Carl_Y 於 2009-9-5 01:59 AM 發表

我都試過比女性朋友搞醒......應該係一個個人唔同ge, 唔一定係男仔

你都嫁得比佢, 唔爭在同佢講埋你好不滿呢樣野啦
我真是好順他意,他說吾想有b住,我順他遲d,他說吾想帶套,,我食藥,,我m到唔想攪,,但他要我用口幫他,我幫,,,

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-5 02:17 AM 發表 查看引用來源

我真是好順他意,他說吾想有b住,我順他遲d,他說吾想帶套,,我食藥,,我m到唔想攪,,但他要我用口幫他,我幫,,,
just can say you are good wife
he is lucky

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆