上一頁下一頁
發新話題

CP 胖島大爺之旅

收藏  |  訂閱
66  8.2k

引用:
原帖由 GCQB 於 2009-8-24 12:43 PM 發表 查看引用來源

半X支芝華士買3送1你條數唔知點計..............??????????
有乜出奇?開房已經有1支送喇,買3送1,媽咪又可能簽1支(可能見樓主坐得多女,包括豬扒 ),咁咪6支囉

引用:
原帖由 hkphc 於 2009-8-24 09:39 PM 發表 查看引用來源
肥媽 have baby la..
whisky 3 + 1, u only have 6
u lost 2 la...
Have baby 唔撚洗做牙!

一家18口等佢養呀,返左黎喇!:smile_38:

引用:
原帖由 tsemartin 於 2009-8-24 10:00 PM 發表 查看引用來源
好囉 真係有CHING識,唔該去開問下肥媽373房係咪有咁既事
兩個人坐6~7條女呢d事經常有喇,不過香港人就少d:smile_45:

引用:
原帖由 tsemartin 於 2009-8-23 07:41 AM 發表 查看引用來源
檯面4K,飲左3支芝華士又存了3支
檯面4K? 你唔係話張單係4k下嘛

我估應該係包女女坐台錢,但唔包女女ON錢,right?

回覆 54# 的帖子

CHING係唔包女女坐台錢,因不是我找數,祇在電腦屏睇到

引用:
原帖由 肥龍寶寶 於 2009-8-25 01:04 AM 發表 查看引用來源

之前都有1/2島report出過相喇,偷影嘛!:smile_45:
甘 , 份 report 呢 ? :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 tsemartin 於 2009-8-25 07:17 AM 發表 查看引用來源
CHING係唔包女女坐台錢,因不是我找數,祇在電腦屏睇到
電腦屏個數係未打折的,但點會咁貴呀?你地叫左其他野?or你地係找經理訂房的? 

引用:
原帖由 肥龍寶寶 於 2009-8-25 01:12 AM 發表 查看引用來源

兩個人坐6~7條女呢d事經常有喇,不過香港人就少d:smile_45:
其實每人坐兩條女係正常, 如果見到岩, 坐多一兩個也不奇, 我有個FRD坐了五個, 但係有點多餘, 邊可能食到咁多個.  :smile_39:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-8-25 08:56 AM 發表 查看引用來源

甘 , 份 report 呢 ? :smile_o01: :smile_o01:
上個月出的,要睇自己找!:smile_38:

引用:
原帖由 alb 於 2009-8-25 09:46 AM 發表 查看引用來源

其實每人坐兩條女係正常, 如果見到岩, 坐多一兩個也不奇, 我有個FRD坐了五個, 但係有點多餘, 邊可能食到咁多個.  :smile_39:
坐女有好多原因,唔係一定要食的,有d人想玩得熱鬧d,有d人比面or 想溝d 媽咪 or助理,有d人帶客去玩要顯派頭.........反正2舊水坐個平台,又唔係真係好多錢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆