上一頁下一頁
發新話題

超抵cp新海下酒店客房...試業期間只係130, 重有50代用卷用返係k場~

收藏  |  訂閱
88  8.5k

引用:
原帖由 州州吊頸黃先生 於 2009-8-18 03:59 AM 發表
乜全世界既酒店都可以隨便套取客人資料既咩?:smile_30:
點為之隨便? 宜家有人話張單有問題, 要拎返有幾難?

唔好講就天下無敵, 做就有心無力, 你講到甘隨便不如你又拎張出黎比我睇下係唔係甘隨便?:smile_45:

引用:
攞收據就叫套客人資料? 甘你以後淨係去街市或d 地攤買野啦, 一定唔有會發票同收據比人套,所以用電腦單既公司, 如果發現張單有問題, 隨時要re-print一張出黎有幾難??!!

你係捉我點解拎發票出黎, 你又唔諗下點解我拎到你拎唔到? 你地講過個什麼苦主, 至我拎左張單出黎對之後,有無浦過頭呢?

難聽講一句, 你地班人根本就唔係因為件事而撐個個所謂苦主, 你地要對人姐, 就算我話cp=常平, 常平係大陸, 你都會問我點解架啦....成熟d啦你地, 我唔知我有無曾幾何時得罪你班人既主子, 而你主子甘鐘意放分身狗出黎咬人, 我亦無話可說, 係網度講到天下無敵無用既, 拎d實際野出黎, 唔係淨係問人點解可以甘, 點解一定要之類既小學生心智既問題,就係好威??...如果你覺得呢d係無上光榮, 甘你地繼續對住個mon黎做無敵啦:smile_30:
唉 ~~
你仲末明白 ~~
果問題係 ~~ 你  為乜 post 人地張單 出黎呢  , 人地跟 你團後唱衰你 ?????
你會唔會攪完團後 post 張單出黎 等大家取笑下 ~~~
將心比已 ~~~ 自已諗下對唔對丫

仲有 ~~ 間場多得你唔少 !! 因為 ~ 我已經印左張單出黎 , E~mail 左去我識既工商局 朋友
希望呢間場係報正稅喇  ~~~ 祝佢好運  ~~~~

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-18 12:43 AM 發表 查看引用來源

全世界既酒店都要用客人身分證或者證件登記架啦....你唔係唔知呀嗎!!!
佢可能當人地係九龍塘d時鐘law,果d時鐘未就係就咁寫個名落去未得law,身份證都唔駛check

冇錯, +美最平都120啦

源來係試業期間..但間場11號都開左業喇

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-18 10:35 AM 發表 查看引用來源

唉 ~~
你仲末明白 ~~
果問題係 ~~ 你  為乜 post 人地張單 出黎呢  , 人地跟 你團後唱衰你 ?????
你會唔會攪完團後 post 張單出黎 等大家取笑下 ~~~
將心比已 ~~~ 自已諗下對唔對丫

仲有 ~~ 間場多得你唔少 !! 因為 ~ 我已經印左張單出黎 , E~mail 左去我識既工商局 朋友
希望呢間場係報正稅喇  ~~~ 祝佢好運  ~~~~
你認為人地間酒店向工商局/地稅局/國稅局 無朋友 /股東

引用:
原帖由 州州吊頸黃先生 於 2009-8-18 03:59 AM 發表 查看引用來源
乜全世界既酒店都可以隨便套取客人資料既咩?:smile_30:
其實你有冇常識架.....電視劇成日都有做架啦,警察去酒店拎住客資料架啦.....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-18 11:35 AM 發表 查看引用來源

其實你有冇常識架.....電視劇成日都有做架啦,警察去酒店拎住客資料架啦.....
佢可能當人地係九龍塘d時鐘law,果d時鐘未就係就咁寫個名落去未得law,身份證都唔駛check

好過住賓館

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-18 11:35 AM 發表 查看引用來源

曄 up得就up 电視劇都當真 你好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆