上一頁下一頁
發新話題

再次送比我既愛人,我既office大戰加埋開cam回憶錄

收藏  |  訂閱
226  16.6k

:smile_o02: 點解我識唔到咁既朋友架:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 11:32 AM 發表 查看引用來源

個時後生麻,點同而家:smile_o08::smile_o11:
咁又係, 後生咩都唔怕!
不過估妳而家都唔係好大姐, 最多35!

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-8-17 11:40 AM 發表 查看引用來源
:smile_o02: 點解我識唔到咁既朋友架:smile_o08:
算把啦你:smile_o11:

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

咁又係, 後生咩都唔怕!
不過估妳而家都唔係好大姐, 最多35!
咁我又冇咁大年齡既:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 11:44 AM 發表 查看引用來源

咁我又冇咁大年齡既:smile_o01:
哈哈..............重估大左添!

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 11:50 AM 發表 查看引用來源

哈哈..............重估大左添!
係估大好多:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 11:31 AM 發表 查看引用來源

係架,回味到流緊口水架:smile_o05:
唔止得口水:smile_46:....:smile_04:  .仲有......好多咩水

引用:
原帖由 wcday 於 2009-8-17 12:02 PM 發表 查看引用來源

唔止得口水:smile_46:....:smile_04:  .仲有......好多咩水
耶..................你好衰架:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 11:56 AM 發表 查看引用來源

係估大好多:smile_o01:
哈哈..............sorry sorry!
不過妳d性經歷都幾好睇, 幾過癮!
繼續等妳既post!

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 12:07 PM 發表 查看引用來源

哈哈..............sorry sorry!
不過妳d性經歷都幾好睇, 幾過癮!
繼續等妳既post!
我估唔會兇啦,因為有左個仔唔同d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆