上一頁下一頁
發新話題

幾年前得經歷

收藏  |  訂閱
123  7.0k

引用:
原帖由 a7513907 於 2009-8-10 09:49 PM 發表 查看引用來源

唔知la...  可能我自己本身d朋友都係乖果d...  
所以以前自己真係入世未深...
到出左黎做野...  先睇會到....  真係咩人都有
咦...........原來你咁 young:smile_o12:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-10 09:52 PM 發表 查看引用來源

咦..........有機 wor:smile_47: :smile_47: :smile_47:
haha.....   大家都有機會既....  
鬼王,,,  你夠分...  我唔夠分  ....         >.<

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-10 09:53 PM 發表 查看引用來源

咦...........原來你咁 young:smile_o12:
我?     23-4 左右la

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-10 09:49 PM 發表 查看引用來源

都有好多唔知男定女既男仔JE!
樓主睇鬼王既POST學到多D野架!
妳個 post 都好正:smile_o11: :smile_o06:

引用:
原帖由 a7513907 於 2009-8-10 21:50 發表 查看引用來源

黎開post...  同埋睇post...  都係想relax下....    咁樣話人真係唔要得....  

其實果次係咩事呀 ?
第日先俾返你睇啦!我無辜辜俾一小一餐!:') :')

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-10 21:52 發表 查看引用來源

咦..........有機 wor:smile_47: :smile_47: :smile_47:
咪教壞細路啦!

引用:
原帖由 a7513907 於 2009-8-10 09:50 PM 發表 查看引用來源

黎開post...  同埋睇post...  都係想relax下....    咁樣話人真係唔要得....  

其實果次係咩事呀 ?
自己去睇.......不便指名道姓:smile_o05: :smile_o01:

引用:
原帖由 a7513907 於 2009-8-10 21:54 發表 查看引用來源

haha.....   大家都有機會既....  
鬼王,,,  你夠分...  我唔夠分  ....         >.
你仲有十幾分就夠啦!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-10 09:52 PM 發表 查看引用來源

呃蝦條邊有咁易呀!叫佢仔吔蕉啦!
中 AV 毒..........無法子:smile_o10:

咁即係要慢慢搵la...hahah

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆