上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.5k

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-8-6 09:02 AM 發表 查看引用來源
我都試過上網"結交"到新朋友,不過我通常會去馬欖,好少會係屋企。。。

http://i8 ...
大家鍾意既野唔同姐:smile_o13:

引用:
原帖由 sonic19 於 2009-8-6 10:05 AM 發表 查看引用來源
好正呀,好有現在感
因為係近代發生麻:smile_o11:

引用:
原帖由 天生小淫賊 於 2009-8-6 10:11 AM 發表 查看引用來源
個bb仔好得意
支持樓主la
多謝你鍾意我個仔,佢叫圖圖,而家3個半月大:smile_o06:

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-8-6 10:13 AM 發表 查看引用來源
撐撐撐
:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
多謝你呀第3號愛人:smile_o05:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-6 10:33 AM 發表 查看引用來源

回憶是美好的:smile_o06:
都係既,不過回憶之後到左現實就好殘酷

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 11:06 AM 發表

多謝你鍾意我個仔,佢叫圖圖,而家3個半月大:smile_o06:

個樣好似8 9個月咁大
得意呀

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2009-8-6 10:40 AM 發表 查看引用來源
以前是身體上的BB為主,現在是生下來BB為主!
都係架,其實我冇諗過生佢出黎,因為我要獨力湊大佢,

不過我唔捨得,而家佢係我既最愛:smile_o05:

引用:
原帖由 hk90314517 於 2009-8-6 10:43 AM 發表 查看引用來源
好正:smile_o12: 睇到細佬硬晒:smile_o05:
呢d小兒科黎既姐:smile_o01:

引用:
原帖由 天生小淫賊 於 2009-8-6 11:10 AM 發表 查看引用來源

個樣好似8 9個月咁大
得意呀
佢個樣係生得好老積,佢出街好多人撩,

佢而家3個半月大已經要著1歲既衫,

食7安奶,成15磅啦:smile_o05:

愛人,BB訓左La:smile_o13:
唔再寫report,有D可惜:smile_o06:
咁以後就私下話我知La:smile_o05:
嘻嘻,一於咁話La

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆