上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-27 23:08 發表 查看引用來源

係呀!所以各位男性快D 出野(PICS)啦!

你出先啦

嘩~ 你地幾叻喎~ 有人竟然搵到我 m s n~
不過一堆咁hi我 , 我覆唔得切呀 ~ sorry呀~

afoolwalker : 真係風趣~~我鍾意風趣~~:smile_o09:
啟天 : 果條link裡面一大堆字 , 水蛇春咁長~係咩黎架 ? 點睇得切呀~ ? 哈哈~

我儲幾多分先可以post到野呀 ?:smile_o06:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 11:19 PM 發表 查看引用來源

你出先啦

我年紀大,出得慢!沒法子.:smile_42D技術生SO晒)

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 23:19 發表 查看引用來源

啟天 : 果條link裡面一大堆字 , 水蛇春咁長~係咩黎架  ...

可以唔睇~
  純粹吹水

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 11:19 PM 發表 查看引用來源

afoolwalker : 真係風趣~~我鍾意風趣~~:smile_o09:
啟天 : 果條link裡面一大堆字 , 水蛇春咁長~係咩黎架  ...
天天,佢讚你水蛇春咁長呀!:smile_22:  :smile_22:  :smile_22:  工喜晒!:smile_38:  ,我:smile_42:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-27 23:20 發表 查看引用來源

我年紀大,出得慢!沒法子.:smile_42D技術生SO晒)

其他野知喇,年紀未切你最大

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 11:19 PM 發表 查看引用來源

呢度有好多起底高手呀..
樓主依家放緊暑假呀?

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-27 23:25 發表 查看引用來源

天天,佢讚你水蛇春咁長呀!:smile_22:  :smile_22:  :smile_22:  工喜晒!:smile_38:  ,我:smile_42:

唔一定關佢事架喎~私人物品來的~

回覆 57# 的帖子

係呀 ..都算係暑假呀 ..
不過我見悶 , 又唔想嘥時間 , 所以報左 d course讀呀~:smile_o13:

喂~~大家手下留情 ...唔好講野污染我個post喎~~
陣間又被禁~~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆