上一頁下一頁
發新話題

深圳, CP失陷, 萬千K女, SN女活在徨恐機喝中, 立即, 雷霆出動

收藏  |  訂閱
62  8.8k

thank for sharing!!!!!!!!!

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-7-21 02:28 PM 發表 查看引用來源
通常我平日上大陸, 買煙, 打麻將, 消閒夜遊 ,無馬跑, 無咩功課做, 身為老嫖, 現時情況正是我的黃金檔期, 可以做大爺LA, 如你喜歡嘆慢板, 現時時機到LA, 幾過引KA,
幸好我有幾件後備, 大多數是BG, 有D是K女,
上到去 ...
師兄意思係玩還玩 唔好玩到要沉船 傷心加傷錢 好on99 明晒

引用:
原帖由 SPACELESS 於 2009-7-23 12:55 AM 發表 查看引用來源

沽張大期--至18500平倉
我睇估市現水平都無咩好玩, 信師兄現在都輸了6萬幾, 賭馬容易好多,:smile_o05: :smile_o05:

:smile_43: 多謝報告:smile_43: :smile_38:

引用:
原帖由 威威小子 於 2009-7-23 08:59 PM 發表 查看引用來源

師兄意思係玩還玩 唔好玩到要沉船 傷心加傷錢 好on99 明晒
同意, 但補充多D, 我認為你愈想同條女長久, 就應該愈坦白, 若 100 %用錢投資條女回來的, 你沒有錢, 條女走,你就不應對她說三道四,
在大陸玩的男人, 幾多個可以客觀分析, 多數男人認為我對條女好, 條女應該對反我好, 但愛情同親情是兩回事,
對女人來說多個有錢大佬及 KIT 爺, 無問題, 同你上床交換, 無問題, 但無感情成世跟你, 條女愈有本錢,愈吾會制,
能做到50% 錢, 50%感情, 已經很好LA, 加上你們開始已經是在復習的夜生活場所認識, 困難更大,:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-7-23 09:55 PM 發表 查看引用來源

同意, 但補充多D, 我認為你愈想同條女長久, 就應該愈坦白, 若 100 %用錢投資條女回來的, 你沒有錢, 條女走,你就不應對她說三道四,
在大陸玩的男人, 幾多個可以客觀分析, 多數男人認為我對條女好, 條女應該對反 ...
not agree your point of view ,i meet some mainland ladies who were in night club or sn.i only paid two thousand dollars to some of them per mounth  .

多謝師兄報告 !

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2009-7-21 03:06 PM 發表 查看引用來源如果咁好咀頭就foc啦,使鬼討價還價咁鬼肉酸
100% 同意  :smile_42:

AGREE with you !

多謝報告:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆