上一頁下一頁
發新話題

熟男

收藏  |  訂閱
78  10.7k

今次好長但係睇得好舒服
記得格行wor~醒目

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-19 09:24 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 supersweet 於 2009-7-19 07:51 PM 發表 查看引用來源
十卜下jenny妹先~~~~~:smile_o13: [/quote你個頭像呢去在邊呀........................
wa....so gd report bor...support u.

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-19 01:14 PM 發表 查看引用來源
有晚同一班朋友飲野,坐上有個我覺得係熟男既人,好有魅力隻眼好有電力;幾乎招架唔到,我見

他同我d朋友沒咩傾計,我就一個人走個去同他傾計等他沒甘悶嗎,我就用他隻電眼打開話題,

我問他你知唔知你隻眼好有電力呀 ...
VV浴室塊磨砂玻璃使你咁high呀?

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-20 06:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: 好難講..有時可能唔單只係年齡問題..30up掛?個種成熟帶點滄桑魅力...加埋歲月經歷帶來累積既自信感..好不自然咁比佢吸引住..........
如果仲識打扮...帶點rock味..仲留少少so根(雖然好討厭 ...
駛唔駛有豐富性經驗呢?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-7-20 09:26 PM 發表 查看引用來源
駛唔駛有豐富性經驗呢?
:smile_o05: 第一眼見點鬼知喎

我都係熟男

可惜遇不到似樓主的女性:smile_27:

支持...你出埋落去...加油

引用:
原帖由 springpocket 於 2009-8-1 01:20 AM 發表 查看引用來源
支持...你出埋落去...加油
thk........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-19 09:40 PM 發表
你how old..................
我 27 ... :smile_13:
话大唔大, 话细唔细....

引用:
原帖由 antonton 於 2009-8-1 09:46 PM 發表 查看引用來源

我 27 ... :smile_13:
话大唔大, 话细唔细....
邊到大同邊到細呀..................:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆