上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.8k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-18 11:27 AM 發表 查看引用來源

我屋企對喇叭都好過佢啦!! 何況係蒲俠天!!!:smile_34:

我淨係覺得遠 D! 其他都 OK! 因為都唔會點出房! 出面似足迷宮.......:smile_27:
我覺得入面都係迷宮woo:smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-18 04:31 PM 發表 查看引用來源

天字都未聽過,証明你好打有限,全中, 港,澳,美,意,日都有天字既人:smile_o12:
我係英!! 文哥係加!! :smile_o01:

現在招生中:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 李一冷 於 2009-7-18 03:28 PM 發表 查看引用來源
天字堆是不是.........其中一個堂口
已經洗底變成國際企業公司!!!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-18 04:35 PM 發表 查看引用來源

我覺得入面都係迷宮woo:smile_o11:
我覺得間房太 "是正" !! 男人係鍾意 D 圓既物體!!:smile_o01:

不過唔好成個圓體........:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-18 05:07 PM 發表 查看引用來源

已經洗底變成國際企業公司!!!:smile_o11: :smile_o11:
可只,火星都有分公司,就黎係宇宙企業公司:smile_o05:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-18 11:27 AM 發表 查看引用來源

我屋企對喇叭都好過佢啦!! 何況係蒲俠天!!!:smile_34:

我淨係覺得遠 D! 其他都 OK! 因為都唔會點出房! 出面似足迷宮.......:smile_27:
0係果度如果唔記房號又大大地實死硬......邊度識番房丫....

係遠....但冇計...主場唔玩得..都冇其他選擇....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-18 11:31 AM 發表 查看引用來源

開間房打碟:smile_46:  好唔好玩先?:smile_04:
好唔好玩依樣野好抽象個喎....

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-7-18 11:32 AM 發表 查看引用來源
啊原來開左帖.支持
嗨~湯馬.....:smile_04:

引用:
原帖由 李一冷 於 2009-7-18 03:28 PM 發表 查看引用來源
天字堆是不是.........其中一個堂口
只是識得一個叫啊天既一班人...為之一堆.....所以叫天字堆

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-18 10:09 PM 發表 查看引用來源

可只,火星都有分公司,就黎係宇宙企業公司:smile_o05:
你睇得AV太多喇:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆