上一頁下一頁
發新話題

因為absent了, 下星期六(18/7)開團 - 回歸Beijing

收藏  |  訂閱
68  2.3k

引用:
原帖由 aegis0083 於 2009-7-18 00:31 發表 查看引用來源
only 20 can't go in?:smile_27:
唔得

本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測
部 分 時 間 有 陽 光 。 天 氣 酷 熱 , 最 高 氣 溫 約 33 度 。 吹 和 緩 西 至 西 北 風 , 風 勢 逐 漸 增 強 , 下 午 稍 後 開 始 有 狂 風 驟 雨
展 望 : 星 期 日 風 勢 頗 大 及 有 頻 密 大 雨 。 下 週 初 部 分 時 間 有 陽 光

希望情況會變 :smile_o03:

引用:
原帖由 SirTidus 於 2009/7/16 00:26 發表 查看引用來源
星期六好似仲好靜。。。

去:SirTidus, whatthehell, fbfb35, aukayu
去不去? : chris800421, Olia ??

漏了通知我
還沒有whatthehell and aukayu的contact喔。。。

SUPPORT:smile_38:好想去

引用:
原帖由 SirTidus 於 2009-7-12 08:15 PM 發表 查看引用來源
見到有人 :smile_22: 我,醒醒目目立即開團

老大suggests回歸Beijing!!
Again, $300 with 1 drink. 我不是Beijing的人
喂Kelson哥, 今晚個風打唔成我就會乖乖地蒲頭 :smile_34:
call你啦

聽朝真係應該中wor... 我唔想滯留係 "beijing"... :smile_35:

引用:
原帖由 fbfb35 於 2009-7-16 12:02 AM 發表 查看引用來源

wawawa~你係邊位?!
同過我地出去未架?!:smile_14:
hoho 公關姐姐, 佢未係我上次o係呢度識&帶左落去既fd lor ~

引用:
原帖由 wwshun888 於 2009-7-16 01:43 AM 發表 查看引用來源

我可能(80%)會到~:smile_13:
weiwei, 以為你話100%唔得?

引用:
原帖由 chris800421 於 2009-7-16 01:55 AM 發表 查看引用來源
我大老唔去,我點去丫!!
重有又比人blacklist左喎~
邊個咁大膽blacklist 你丫, chris 哥

我現在會出街, 如果今晚天氣好, 你哋confirm出去, 麻煩chris800421 / wwshun888 兩位call call我, thx!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆