上一頁下一頁
發新話題

徵25-35歲傾得朋友(男女都可)

收藏  |  訂閱
970  19.0k

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 19:34 發表 查看引用來源

所以咪分手lor......
原來係呢個原因!!:smile_34:

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-7-12 07:34 PM 發表

你去過我post,都應該睇過我既條件,但當然唔會要求全部都有,起碼大部份la!!
咁你自己覺得有沒丫?
你咁得意既, 搵女朋友好似請人咁, 列哂d條件出黎.
我21歲, 163cm, 朝9晚5, 不過香港人個個都冇7點冇得收工, 我唔煙唔酒唔落bar唔落d, 三圍...... 遲d話你知. 咁條件好唔好呢?
我好蠢架, 你唔好呃我wor

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 07:40 PM 發表 查看引用來源

你咁得意既, 搵女朋友好似請人咁, 列哂d條件出黎.
我21歲, 163cm, 朝9晚5, 不過香港人個個都冇7點冇得收工, 我唔煙唔酒唔落bar唔落d, 三圍...... 遲d話你知. 咁條件好唔好呢?
我好蠢架, 你唔好呃我wor
識朋友要講呢 d ga??

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 07:35 PM 發表

唔好意思
提起你 d 傷心事

不過你可以放心同我做朋友
我唔講大話 ga
(conditions applied)
.....過左lu, 都冇野la依家... 自己蠢先被人瞞住咁耐都唔知jei

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 07:42 PM 發表 查看引用來源

.....過左lu, 都冇野la依家... 自己蠢先被人瞞住咁耐都唔知jei
蠢左一次
以後學叻 d 咪得囉
感情路上冇人一出世就係天才既
好多野都要跌過傷過先學到 ga ma

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 07:40 PM 發表

識朋友要講呢 d ga??
你地d男人唔係成日都好想知既咩.... 我公司d男同事連對其他女同事都會口花花o係度問, 好變態!

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 07:44 PM 發表 查看引用來源

你地d男人唔係成日都好想知既咩.... 我公司d男同事連對其他女同事都會口花花o係度問, 好變態!
唉呀
你唔好將我諗成 d 咁既人啦
我好易怕醜 ga
我地又未到咁 intimate 既 level

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 07:43 PM 發表

蠢左一次
以後學叻 d 咪得囉
感情路上冇人一出世就係天才既
好多野都要跌過傷過先學到 ga ma
...唔...... 人地講大話我都睇唔出, d朋友成日都話阿邊個梗係講緊大話啦, 我覺得佢地好犀利呀, 個腦咁醒既, 佢地解釋好耐我先get到
我想拍拖架, 但係我又怕俾人呃wor.. 所以依家我會觀察好耐, 問下friend點睇先

我去食飯先
一陣傾~~:smile_o07:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 07:47 PM 發表

唉呀
你唔好將我諗成 d 咁既人啦
我好易怕醜 ga
我地又未到咁 intimate 既 level
張相你黎架? 好似好型wor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆