上一頁下一頁
發新話題

朋友至上PART︿44︿索女型男又再聚啦

收藏  |  訂閱
1.5k  31.6k

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-3 11:10 AM 發表 查看引用來源

只係有個fd佢一大清早就同我講
佢感情有問題
而家我安慰緊佢同開解緊佢感姐
你有潛質做調解員wor

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-3 11:07 AM 發表 查看引用來源
:smile_42::smile_39:我地班好多人都知乜事,,,,
:smile_27::smile_13:其中一個主因就係佢諗太多.疑神疑鬼la...
想辦法睇下幫唔幫到佢啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-3 11:07 AM 發表 查看引用來源
:smile_42::smile_39:我地班好多人都知乜事,,,,
:smile_27::smile_13:其中一個主因就係佢諗太多.疑神疑鬼la...
我知你講邊個了
做咩呀
佢又有咩新花樣???:smile_30:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-3 11:10 AM 發表 查看引用來源

只係有個fd佢一大清早就同我講
佢感情有問題
而家我安慰緊佢同開解緊佢感姐
哦....明白
仲以為有D 咩笑料添

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2009-7-3 10:54 發表 查看引用來源

:smile_24: no ar
:smile_24: 你唔再去9舖la
我唔夠53講, :smile_19:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-3 11:11 AM 發表 查看引用來源

我知你講邊個了
做咩呀
你地係同學黎架:smile_14:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-3 11:06 AM 發表 查看引用來源

佢成日咁定時好似食奶咁,:smile_44: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: ,
多謝你提醒我呀心宜
我又係時候飲奶

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-3 10:55 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19:佢死雞撐飯X./...
:smile_27:佢真係好Q變態啊...周圍問人有沒講佢壞話...但事實都沒人講
:smile_39:之后就不斷係度撐..不斷咁係度屈人認左某d 野...
:smile_30::smile_45:佢仲要係同時同兩 ...
唔做足預防工作囉.

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 11:12 AM 發表 查看引用來源

你地係同學黎架:smile_14:
:smile_47:佢入黎讀實引死d yr 1 ge 妹妹
引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-7-3 11:13 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=211111994&ptid=10044138][/url]

唔做足預防工作囉.
:smile_35:吾明tim ..
引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-3 11:11 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=211111747&ptid=10044138][/url]

我知你講邊個了
做咩呀
:smile_44::smile_40:你知邊個咩....
:smile_27::smile_13:真係好hurt..我當佢係fd...但發現...原來人地.... :smile_39::smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-3 11:10 AM 發表 查看引用來源

估唔到你用食奶黎形容呀
剛剛咁啱唸到又貼切:smile_44: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆