上一頁下一頁
發新話題

鑫華報告~(絕對唔係賣廣告)

收藏  |  訂閱
70  7.2k

引用:
原帖由 impotence 於 2009-6-29 02:27 PM 發表 查看引用來源
"本人好耐mo上來~都好耐mo打報告~希望大家鍾意~"

ching , 你個 account 係 2009年6月25日至註冊 .... 請問你有幾耐冇出過 report 呀 ? :smile_27:
佢太約三年度左右..好似係06年BAN左AC既..真實日期太耐啦...吾係好記得啦..

引用:
原帖由 孟波 於 2009-6-30 05:47 PM 發表 查看引用來源
多謝c-hing絶對唔係廣告既鑫華報告...c-hing你開咗A/C幾日啫...咁就話好耐無出post架啦....呢個場去過一次...認真麻麻....:smile_30::smile_30::smile_38:
佢舊AC06年左右比超版BAN左..最近再開新AC出帖...米話好耐冇出帖囉..佢舊AC早你好多年註冊啦..早你4年左右啦..你係09新註冊既..又點會識佢丫..最哀以前D精華冇晒丫..吾係都可以整條連線..比你去睇啦..

引用:
原帖由 v藍天使v 於 2009-6-29 07:18 PM 發表 查看引用來源

M年咁耐的事了- - 好耐mo上,上返仲見到咁多兄弟係度玩~咪打下報告玩下lo~
我仲好掛往當年 同強哥 征戰沙咀同下沙- - 仲有幾次報告都想打埋- -但係
我好鬼怕打左出來又比人串- - 咁樣真係mo咩野意思~.~攪事的人s ...
好似冇咩識既人係度啦...就算係以前識既都開分身上黎啦..阿咪都間吾中上黎既..佢用左巴閉仔個名上黎啦..Y'NOT都開左新名啦..KK老師都開新AC囉...ANDAY之前都做緊飲食版版主既..最近都冇撈啦..雖然以前我地有D誤會..不過..見到你比D新仔掘..忍吾住又出句聲..幫你平反下啦..冇朋友做都吾駛做仇人架嘛..更何況..我一向性格都係吾記仇既..邊個錯邊個岩都好啦..過左去米算啦...祝你生活愉快...有緣網上見啦..

引用:
原帖由 弗弗 於 2009-7-1 02:42 AM 發表 查看引用來源

藍天使個舊ac..係比以前既超級版主潰爛王ban左既..佢舊AC註冊應該05年..比你早兩年左右啦..佢做過音樂版其中一版既版主既..我睇你註冊日期..你應該都末黎度玩既..

個場西吾西我就真係吾知啦..末去過呀..不過 ...
你同我講耶穌我又同你講吓耶穌

第一、你點肯定而家呢條友就係你所謂認識以前既藍天使
第二、佢就算係以前既甚麼版主,做過版主係唔係而家唔可以做槍手
第三、會唔會閣下就係藍天使既分身
第四、入嚟討論區係唔係要論資排輩,我比你後註冊就唔可以玩篤爆,再講我祗質疑藍天使所
講內容與自己註冊時間既唔配合
第五、呢間嘢我去過三次,c9扒場,次次都失望而回,最近一次係兩個月前,同藍天使講既情形完全相反,你都未去過你你點同佢撐:smile_34: :smile_34: 佢隔離間正中帶邪既場我就鍾意好多 :smile_30: :smile_30:

回覆 1# 的帖子

係唔係廣告都好啦, 打字打到手軟啦, 多謝報告

引用:
原帖由 Francisma 於 2009-7-1 03:01 AM 發表 查看引用來源

第二、佢就算係以前既甚麼版主,做過版主係唔係而家唔可以做槍手
第四、入&# ...
= =你咁講咪得lo~我就看有邊個敢再打報告lo- -打報告就比人串- - 哂9氣

睇到眼都矇... 唔係幾鐘意

間場好耐之前去過,垃圾場一個,唔攬會去啦!:smile_39:

will try soon

引用:
原帖由 Francisma 於 2009-7-1 03:01 AM 發表 查看引用來源

第四、入&# ...
佢隔離間正中帶邪既場我就鍾意好多 ,即係邊間呀?唔該。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆