上一頁下一頁
發新話題

五月初五五月瓜(新場踏線團)

收藏  |  訂閱
994  30.0k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-6-26 06:09 AM 發表 查看引用來源

用一卡兩號都會爆廠架:smile_39: 我而家用果D一分鐘0.08或0.13

咁叫埋隻紫色乳牛黎打牌對付沙沙
我果張 好似 都係 0.1 / 分鐘 + 扣香港時間

不過都要月尾睇下張單先知 甘唔甘... 尋晚又2個鐘 :smile_o03:

引用:
原帖由 cpman 於 2009-6-26 09:26 AM 發表 查看引用來源

早...你仲係到??未上去咩??
快D上啦...今日星期五好難揾房架....:smile_38:
叫左馬生幫手羅:smile_o05:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-6-26 09:40 AM 發表 查看引用來源

早上好
沙兄 早上好~~~  :smile_o15:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-6-26 09:47 AM 發表 查看引用來源

我果張 好似 都係 0.1 / 分鐘 + 扣香港時間

不過都要月尾睇下張單先知 甘唔甘... 尋晚又2個鐘 :smile_o03:
我尋日去問過最平0.07但每次最少收一蚊

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-6-26 09:48 AM 發表

沙兄 早上好~~~  :smile_o15:
我回得好慢~~
搬返hk住好过

早晨, 放工番到家推推

引用:
原帖由 comen 於 2009-6-26 09:48 AM 發表 查看引用來源
叫左馬生幫手羅:smile_o05:
住邊度呀???

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-6-25 10:41 PM 發表 查看引用來源

果晚見到我會叫佢座台:smile_o03:
打定電話, 叫拒聽晚自己入K房啦
我幫你照顧拒又點話呀......hehe

引用:
原帖由 kenchunglau 於 2009-6-26 10:04 AM 發表 查看引用來源

親愛的~~~~咁你咪兩隻手4個波

引用:
原帖由 kenchunglau 於 2009-6-26 10:04 AM 發表 查看引用來源

比你同包包照顧, 佢仲有得淨既:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆