上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  291.2k

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 01:55 PM 發表 查看引用來源
一d都唔悶呀...
睇完之後都覺得好傷感.... :smile_13:

我睇書會好易會代入個故事...:smile_27:
唉.... :smile_39:
你地有冇親歷其境咁感覺?

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 02:37 PM 發表 查看引用來源

就係冇靚腳... :smile_42: :smile_42:

btw.. 哩個身材著3真係唔好睇...:smile_13:
咁大個波...仲衫一定好現...:smile_47:
不過你腰又唔粗...:smile_47:
又有dd patpat:smile_47:
真係好殺死我:smile_47:

係呢...係幾高呀???
咩size啫...
pm我講吖:smile_o06:

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-22 02:38 PM 發表 查看引用來源

你地有冇親歷其境咁感覺?
無就吾追住要睇啦........傻佬

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-6-22 02:34 PM 發表 查看引用來源

都係同一對腳啫...
百看不厭既~ :smile_o12:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 02:37 PM 發表 查看引用來源

就係冇靚腳... :smile_42: :smile_42:

btw.. 哩個身材著3真係唔好睇...:smile_13:
咁吾著咪得 lor:smile_47:
傻妹........妳d身材好多女仔恨都恨吾到啦

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:37 PM 發表 查看引用來源

好似著咗絲襪咁靚:smile_40:
去賣veet廣告都得 :smile_o12:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:41 PM 發表 查看引用來源

無就吾追住要睇啦........傻佬
:smile_o12: 好   郁手寫埋先

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 01:55 PM 發表 查看引用來源
一d都唔悶呀...
睇完之後都覺得好傷感.... :smile_13:

我睇書會好易會代入個故事...:smile_27:
唉.... :smile_39:
你既簽名相睇完之後都覺得好鬼勁 :smile_o12:

當故事睇下好啦~ 代入會傷感 ...

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-22 02:44 PM 發表 查看引用來源

去賣veet廣告都得 :smile_o12:
唔好玩啦...
我邊得喎:smile_o05:

好正呀~再寫落去啦~真系好正!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆