上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.2k

引用:
原帖由 KGB特工 於 2009-6-12 11:34 PM 發表 查看引用來源

咁唯有下個月先啦咁......:')
呢個月我生日,比較忙,不過月尾有機會人少少唱:smile_13: 你見佢唔到隻:smile_03:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-12 11:37 PM 發表 查看引用來源

呢個月我生日,比較忙,不過月尾有機會人少少唱:smile_13: 你見佢唔到隻:smile_03:
咁都好~~有得唱我就開心喇~~呵呵~~
下次先同佢去抖氣~~

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-12 11:36 PM 發表 查看引用來源

咁大鑊...:smile_o14:
未聽過我跌咩,我已經練緊金剛不懷之身:smile_29: 未練成之嘛:smile_29: touch wood

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-12 11:34 PM 發表 查看引用來源

7月應該有機:smile_o10:
你通頂唱k,真係未同你試過
雖然我們曾經同一張床

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-12 11:38 PM 發表 查看引用來源

未聽過我跌咩,我已經練緊金剛不懷之身:smile_29: 未練成之嘛:smile_29: touch wood
咁你要加油喇...:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-12 11:34 PM 發表 查看引用來源

7月應該有機:smile_o10:
kln城近我呀~~~

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-12 11:40 PM 發表 查看引用來源

咁你要加油喇...:smile_o13:
練多d定.......:smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-12 11:36 PM 發表 查看引用來源

過多一排...
等我有D信心先啦...:smile_o06:
揸多d,自然熟架啦,最緊要好好錫住架車:smile_40: 幫佢打下<立>

夜了~明天見各位:smile_40:
未知穿咩添:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-12 11:35 PM 發表 查看引用來源

一包煙成30幾元,好貴:smile_39: 你食邊隻:smile_41:
包包都39@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆